Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tłumaczenie Księgi Magi !

Dziobagg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj pokaże jak przetłumaczyć Księge Magi.

Na początku pobieramy ten obrazek

alternate.png

Jak go pobierzemy wrzucamy go do minecraft.jar do folderu "font" czy tam "fonts" USUWAMY META-INF

Efekt

Z takich kropkowanych napisów :

'

e_helmet.png

Mamy takie:

e_font.png

@Samyy kto nie chce tracić "sensu odkrywania" niech nie pobiera :)

@Memento

Nie to nie moje... źródła nie podam.. zgubiłem xD a Trzcionki... zmienie na.. na.. "z takich kropkowanych napisów"

@Momento2

Ja tego sobie nie przywłaszczam. Nie piszę "Tłumaczenie wykonałem JA" jak mod nie jest mój to nic nie pisze... jak jest mój to pisze ze mój, lecz następnym razem będę pisał

3t6EGVz.png

Opublikowano
Z takiej kropkowanej Trzcionki :
A dostałeś kiedyś łopatą w łeb? :/

Cała zabawa by zniknęła po wgraniu tego czegoś; osobiście nie pobiorę :P

ps. dodasz może źródło, czy sam mam poszukać? Nie sądzę, żeby to było Twoje. Jeżeli jest - udowodnij, a posypią się 'plusy'

Opublikowano

Momento Mori nie umiesz czytać ??

@Samyy kto nie chce tracić "sensu odkrywania" niech nie pobiera

@Memento

Nie to nie moje... źródła nie podam.. zgubiłem a Trzcionki... zmienie na.. na.. "z takich kropkowanych napisów"

1325845644-U48159.gif
Opublikowano
Momento Mori nie umiesz czytać ??

Po to jest drogi kolego forum, żeby wyrażać tutaj swoje opinie na temat danych poglądów. To co napisałeś jest totalnie sprzeczne z logiką.

Nie to nie moje... źródła nie podam.. zgubiłem a Trzcionki... zmienie na.. na.. "z takich kropkowanych napisów"

Ten wpis został dodany o 22:23, więc kawałek czasu po moim poście, więc o co Ci chodzi? Co do tego, że nie pobiorę: wyraziłem moją skromną opinię na ten temat. Czy gdzieś powiedziałem, że skoro dla mnie to jest złe, to daje minusa? Nie! Wyraziłem jedynie swoją opinię, a Ty ni z gruchy ni z pietruchy wytykasz mi, że nie umiem czytać. To Tobie polecam kurs nauki czytania. Pisząc na forum warto znać netykietę i ogólne zasady/regulamin panujący tutaj, ponieważ jeżeli nie dostosujesz się do danego środowiska szybko z niego wylecisz.

Rzucam słowa na wiatr? Otóż nie!

1. Rozpoczynasz Flame War - prowokujesz mnie do kłótni poprzez głupie odzywki wzięte prosto z kosmosu.

2. Piszesz nie na temat - offtopujesz.

Masz niestety duże szczęście, ponieważ moderatorzy bardzo mało uwagi zwracają właśnie na tego typu rzeczy. Proszę; zastanów się następnym przy następnej okazji 3 razy, zanim komuś coś zarzucisz i rozpoczniesz kolejny Flame War.

Co do tematu:

No cóż - swoją opinię już wyraziłem w moim poprzednim (skrytykowanym) poście. Nie mam zamiaru pobierać, ale też nie oceniam. Autor nie dodał źródła, za co powinien być duży minus - to jak przywłaszczanie sobie czyjejś ciężkiej pracy.

Z mojej strony chyba wyczerpałem już większość argumentów; może jeżeli ktoś lubi tak znaczne ułatwienie gry to pobierze; ja osobiście nie skorzystam.

Opublikowano

a po co to komu ? Jak jeszcze wersja 1.9 nie wyszła oficialnie ;) i Niejest powiedziane na 100% ze Te rzeczy co sa w wersji przed premierowej beda w Beta 1.9 :P

a pozatym w wersji przed premierowej te "gadzety" nie działają tak jak powinny, inny mi słowy - zaczarujesz sobie miecz a i tak chuja ci to da ;) No chyba ze wyglad :P

19 Sierpnia 2009 - Po raz pierwszy wszedłem na MPC szukając SpeedHack'a do metin2.

<3

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dołączam sie do pana UP

jaka nazwa moda/link do forum mc

ja bym skorzystał :)

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

NWM po jakiego ... to tu wgrałes? To co najlepsze w ksiedze to właśnie tajemnice. Dla mnie niepotrzebne. BB

Who LIKE Herobrine ?

:D

Give Me Like

xD

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...