Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze sluchawkami z mikrofonem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem , gdyz wczoraj kupilem sluchawki w domu zorientowalem się ze maja rozgalezienie x2 w jackach, a ja mam tylko 1 wejscie czyli wybieram albo mikrofon albo sluchawki ;x Moje pytanie jest takie: Czy da sie zrobic tak, zebym slyszal przez wbudowane glosniki w netbooku i przy podlaczonym mikrofonie mogl przez niego mowic. Za dokladna odp ofiaruje dzisiejszy limit plusow albo minusow.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Poszukaj rozdzielnika na 2 jacki. Powinno załatwić to twoje problemy.

wlasnie myslalem o tym, gdzie takie cos moglbym znalezc ? jakies media markt czy gsm itp ? i ile to mniej wiecej kosztuje, albo podaj mi fachowa nazwe to sam znajde . plusik narazie

a co do x2 up. Pisalem, moj netbook ma 1 wejscie. Jak podlacze mikrofon to dzwieku nie ma z glosnikow...

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Dobra , rozwiazalem problem , a wiec:

KUpilem sobie nie dawno sluchawki bassowe, ktore maja jacka 3.5 mm. Maja one dodatkowo miejsce na kolejnego jacka 3.5, wiec ja podlaczam basowki, podlaczam mikrofon do sluchawek bassowych i mikrofon dziala, Dziekuje, plusiki/minusy leca za pomoc, prosze o close

sygnlamborginipro.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...