Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XtremGame.com.pl Multiversum 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez urazy do ciebie ale lepiej ogarnij swój serwer sirgromo.Twój serwer istnieje miesiac i masz 5 online a nasz 6 dni i 30 online jak zazdrościsz to nie pisz głupich komentarzy serwer fajny wiele dodatków twój nawet banku nie ma :/

Opublikowano

Bez urazy do ciebie ale lepiej ogarnij swój serwer sirgromo.Twój serwer istnieje miesiac i masz 5 online a nasz 6 dni i 30 online jak zazdrościsz to nie pisz głupich komentarzy serwer fajny wiele dodatków twój nawet banku nie ma :/

ciekawa inetrpretacja tamten tylko publikowałem swoją drogą wrzucam tu wszytsko co znajdę. Moja opinia jest podparta niezbitymi argumentami: zgłaszany był Wam multi acc 2 top, olaliscie to puscil wam chu** bajer a wyscie to lykneli nie minely dwa dni przeslal surke z 2 multi acc z odleglych koloni na swoje konto i padl top 1, ktory z tego co mi wiadomo zaczal dobe pozniej i jeszcze ich przegonil ;)

Swiadczy to tylko o Waszej klesce jako administracji, nie radzicie sobie z podstawowymi zgloszeniami.. fakt ze jest 30 online niczego nie zmienia nasz Rex Game ma 300+ -but thats not the point: nieumiejetnosc edytowania kodu sie klania :D zapore macie niezla jak na low budzetowy server, ale mozliwe ze poswiece ktorys weekend za jakis czas aby udowodnic sobie ze się mylę ;) masz luk jak kazdy zreszta^^

Opublikowano

Hmm po 1 to nie było multikonto :) dla twojej wiadomości gracz wydał określoną kwote pieniędzy za którą kupił surowce.

Przyznam RexGame dobrze zrobiony :) ale nasz serwer dopiero istnieje 6,5 dnia.

Odpowiem na wszelkie pytania:P

P.S sorki za wybuch ale gracz sirgromo naokrągło spamuje więc myślałem że to on xD