Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Spiff's Autobot

Ziomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spiff's Autobot - Kliker lewego, prawego przycisku myszki oraz naciskanie spacji.

Do poprawnej pracy wymaga ściągnięcia .NET Framework ze strony Microsoftu.

Program posiada funkcje klikania lewym, prawym przyciskiem myszy oraz naciskanie spacji.

Przed włączeniem Autobota, upewnij się że Num Lock na klawiaturze jest włączony.

Numpad 7 - AutoSkill On/Off.

Numpad 8 - AutoLoot On/Off.

Numpad 9 - AutoLeftClick On/Off.

Numpad 0 - All Off.

SpiffsAutobot.zip

Plik jest czysty:

post-6-1190999673.jpg

Moderator nie daje żadnych gwarancji, że program jest w 100% bezpieczny. Używasz na własną odpowiedzialność.

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

nie mozna odczytac pliku zrodlowego

10 Postów [+]

25 Postów [+]

50 Postów [+]

100 Postów [-]

200 Postów [-]

300 Postów [-]

500 Postów [-]

750 Postów [-]

1000 Postów [-]

Opublikowano

zawsze uzywalem tego bota i nigdy mnie nie zwiodl ale jednak powstaja coraz to lepsze makra; boty ktore powalaja tego na leb xD

Si Vis Pacem Para Bellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!

You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko Działa Elegancko Nie Mam Zastrzeżeń :) Dzienki Ze Takie Cuś Wystawiłeś :) Przydaje Się Ale Nie Wiem Czy Na Globalu Działa Bo Gram Na Prywatnych Serverach Wienc Tam Działa :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam to samo... Włączam bocika, MU, numlock działa ale mimo to coś nie styka... :/

PS. Ewentualnie gdyby ktoś mógłby podać jakieś inne działające na globcu boty to jak spotkam to piwo postawię :D

sygna1pp0.png

GG: 842438

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

nie działa mi ten bot... a kiedys dzialal :/ zainstalowałem net frameworka 1.1 i 2.0... moze mi ktos pomoc ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety nie dział ten program tak jak wszystkie na klawiaturze numerycznej po poprawkach mu:(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

kliker jest przedni !! pobierajcie i grajcie bo jest zaje...

tylko boli mnei jedna rzecz - ze zbiera wszystkie smieci jaki mu podpadna :/ nie mozna czegos zrobic zeby np tylko zen i kamienie zbieral ? albo jakis inny problam do tego sluzacy moze jest ?

Opublikowano

Hmm... Możesz korzystać z tego bota i ustawic potiony zycia, albo jakies itemki, które zajmują jedną kratkę w tzw. kratkę albo linię x] :). Wtedy tworzy się miejsce gdzie będzie zbierało tylko i wyłącznie kamyki, no a zeny to już automatycznie. :)

Pozdrawiam, LaYciKK :D

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

mam pytanie jak wlaczyc tego bota? kiedys bylo wszystko ok a od pewnego czasu wlanczam go i robie wszytko wg. instrukcji i nie dziala wogole;/ mam frameworka 1.1 i 2.0 i nic to nie daje prosze o pomoc...acha zmiana nazwy tez nic nie dala:(

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...