Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Strona Alcerii

adriank™.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i ktoś ma w pysk, że tak powiem. Rozpoznałem co najmniej jeden skrypt. Co prawda śmieszny i nie warty używania (pisany dawno temu), ale mój i używany bez zgody. Teraz prepare to war

Astium team

Webmaster

Opublikowano

Po pierwsze ktoś napisał, że to ja robiłem layouta, ja jedynie podpowiadałem PissedManowi co może poprawić, dodać.

Po drugie masz pozwolenie od PissedMana na to by rozpowszechniać jego pracę ?

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Ta strona jest praktycznie bez żadnych skryptów, a jak się okazało te co były zostały bez pozwolenia uzywane. Na co komu wiec pozwolenie? ^^

Ponadto Merkon nie ma obecnie nic przeciwko =)

Opublikowano

Ta strona jest praktycznie bez żadnych skryptów, a jak się okazało te co były zostały bez pozwolenia uzywane. Na co komu wiec pozwolenie? ^^

Ponadto Merkon nie ma obecnie nic przeciwko =)

Jesteś jakiś nienormalny, merkon przy wszystkich swoich serwerach, zaczynając od evonis nic nie zrobił, więc nie wiem dlaczego miałbyś się pytać go o zgodę. skrypty zuego i grafika pisseda/creative. A merkon ma gówno do gadania. Widać został mu syndrom wyższości po jego globalu.

sygna.png
Opublikowano

Jesteś jakiś nienormalny, merkon przy wszystkich swoich serwerach, zaczynając od evonis nic nie zrobił, więc nie wiem dlaczego miałbyś się pytać go o zgodę. skrypty zuego i grafika pisseda/creative. A merkon ma gówno do gadania. Widać został mu syndrom wyższości bo jego globalu.

Ej no Tenmuś nie wyzywaj ;<

Nie pytałem go o zgodę, odezwał się potem ze nie przeszkadza mu to ze to wrzucilem, chociaz szczerze jego zdanie i tak by mi wisiało : D

Opublikowano

Zuy napisał, że skrypty mogą być. Ale jak pissed się odezwie, temat na pewno leci do kosza. A tak poza tym to widzę, że nie tylko Shine jest ojebany przez merkona, ale ty też. Ciekawe ilu was jeszcze jest. Bez obrazy, ale to jest człowiek porażki i uznawanie go za jakiegoś szefa (pytanie go np czy dodać stronę jest dla mnie równoważne z tym, bo to i tak nie jego strona) jest naprawdę żałosne.

sygna.png
Opublikowano

Nie mówię tutaj o tobie a co do strony to już sprawa tych co pobrali, ale jeśli się pojawi na czyjejś stronie to wiadomo co należy zrobić (nawet jeden obrazek, jeśli jest przez kogoś zrobiony można zaskarżyć) Zrobiłeś co chiciałeś, chodź zdziwiło mnie to, bo pamietam co robiłeś na dupa

sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...