Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Closed Beta] Polski Serwer LFSRO

valenar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to Pan coś powie temu Panu, on bez kolejki, o

@down

pisze do moda, żeby zajął się ludźmi spamującymi...

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

No to Pan coś powie temu Panu, on bez kolejki, o

a ty zaczynasz kolejny flame war ?

panowie zakonczcie ten temat i odpowiadajcie na posty nie dot. klotni i zaczepek. Kontynuujcie konwersacje tak jakby tej klotni nie bylo.

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano (edytowane)

Synu , czego mam zazdrościć ?

Robicie Edyt Media pk2 loled nic więcej...

Joymax zrobił grę ale chodzi o to że nie macie prawa brać z tego pieniędzy jedyne co możecie zrobić to błagać ich o Polski serwer ^^

Vsro , Rsro , Ksro , Csro itp każdy ma inny team , lolu... Strone na start z joymaxu?^^

Tamta Strona to była tylko na pokaz że coś się działo prawdziwy projekt (psd+png) został sprzedany na epvp.de za 250zł (przeliczyłem z dolarów) więc gówno wiesz.

Serwer stawia się ok 2h na swojej maszynie tutki na epvp są , wszystko co tam jest macie wy więc równie dobrze może powstać takich serwerów 812482188241824184218412 ^^

Pewnie powiesz "To postaw" , odpowiadam na to pytanie już teraz , NIE POSTAWIE ponieważ wole sprzedać stronę , projekt , logo itp mieć z tego zysk niż wjebać w to hajs.

Dziękuję dzieciaczku 13 letni ^.^

Edytowane przez ShadowMoon
32420042.png

Opublikowano

@up...

Czemu nie powiesz tego administracji, Class, Diamond i innym prywatnym serwerom na plikach vSro?

Strasznie się wywyższasz nam tutaj, wyjdź z domu i ochłoń troszkę.

Od teraz [czyt. mojego postu] jak zobaczę zbędne komentarze lecą warny + usunięcie komentarza.

b577e893e102f.png

Opublikowano

Synu , czego mam zazdrościć ?

Robicie Edyt Media pk2 loled nic więcej...

Joymax zrobił grę ale chodzi o to że nie macie prawa brać z tego pieniędzy jedyne co możecie zrobić to błagać ich o Polski serwer ^^

Vsro , Rsro , Ksro , Csro itp każdy ma inny team , lolu... Strone na start z joymaxu?^^

Tamta Strona to była tylko na pokaz że coś się działo prawdziwy projekt (psd+png) został sprzedany na epvp.de za 250zł (przeliczyłem z dolarów) więc gówno wiesz.

Serwer stawia się ok 2h na swojej maszynie tutki na epvp są , wszystko co tam jest macie wy więc równie dobrze może powstać takich serwerów 812482188241824184218412 ^^

Pewnie powiesz "To postaw" , odpowiadam na to pytanie już teraz , NIE POSTAWIE ponieważ wole sprzedać stronę , projekt , logo itp mieć z tego zysk niż wjebać w to hajs.

Dziękuję dzieciaczku 13 letni ^.^

chuj Cie to obchodzi ze robia serwer nie pasi nikt nie kaze Ci grac skoro jestes taki kumaty idz zakladaj nastepny projekt a udzielac sie tu nie musisz

@topic

mam nadzieje ze ruszy serwer bo grac napewno bede :]

• Dodaj nową pozycję...