Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich teraz nie będę się rozpisywał tylko na szybko . A więc mam problem związany z internetem lub moim komputerem a mianowicie :

Gdy chcę ściągnąć obojętnie co To po prostu strona coś tam wczytuje przez kilka sekund i nagle wyskakuje takie coś : Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera download.microsoft.net

Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.

ww.example.com zamiast

www.example.com

Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

Jeśli ten komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

I tak jest po prostu ze wszystkim jeszcze dzisiaj działało wszystko normalnie... A teraz się tak zaczęło robić . Proszę o szybką odpowiedź .

.NARKA.

czeslaw118434.jpg
Opublikowano

usuń "ciasteczka" i przeczyść komputer CCleaner'em , póxniej jeszcze na nowo zainstaluj firefoxa. Pomogłem ? ---

Jak reinstalnie firefoxa to po co ma czyscic coocies <_<

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

bo reinstaluje program a nie zawartość profilu, chyba że go wcześniej usunie

ja używam w tym samym tego samego profilu na trzech różnych systemach operacyjnych ( nie windows ) i też czasem mam taki problem, wyczyszczenie ciasteczek dużo daje , reinstalacja praktycznie nic

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

A co to za stronę wczytujesz że nie może odczytać ?

Jeśli Windows update albo pobieranie niektórych uaktualnień czy programów z niej to jesteś głupcem, do tego służy tylko Internet Explorer bo ma w sobie sprawdzanie autentyczności systemu Windows co i za tym idzie uprawnienia do ściągania niektórych uaktualnień

na innych stronach masz to samo , w innych przeglądarkach tez ?

Edytowane przez Ktosiu

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Ok dziękuje wszystkim serdecznie za napisanie dla mnie odpowiedzi i wykorzystanie tych kilku sekund na napisanie , przy czym zużywanie siły w dłoniach ... ale po prostu nie chodzi o moją przeglądarkę ...

lecz oto że 1 program czyli Net Framework - tylko i wyłącznie jego nie mogę pobrać kilku innych programów również ale to szczegół :)

Tak więc jeszcze raz dziękuje za pomoc .

Można zamknąć .

czeslaw118434.jpg