Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta Motorowerowa u Policji

lCreativEl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

brat mojego kolegi teraz zdawał i było 15 pytań z czego musiałeś odpowiedzieć prawidłowo na minimum 11 (to taka ewentualność, czasem będziesz musiał jeszcze raz zdawać) więc dobrze jak będziesz miał min 12/15

kiedyś było można mieć 12/15 teraz zmienili na 11/15

Opublikowano

"Nie ma mozliwosci zdawania karty motorowerowej poza szkola. Jak ktos dowiedzial sie ze kolega kolegi itd.. zdawal u policji to klamie, bo w polskim prawie nie ma innej mozliwosci zdawania niz w szkole. "

to chyba nie wiesz za dużo na ten temat, jeśli ktoś nie zdawał na kartę motorowerową w szkole, może iść zdawać na policji, ale nauczyciel, który się tym zajmował, przeważnie jest to nauczyciel techniki, musi zadzwonić i powiadomić o tym, wtedy możesz iść i za mała opłatą (3 lata temu pamiętam że było za 40zł[u nas przynajmniej]) możesz zdawać pod nadzorem policjanta, pytania są takie same jak na testach w szkole, lecz jest jednak pewne utrudnienie, takie, że są 3 testy i pytania są pobrane z różnych testów (czyli jakby z tych pytań ułożone 3 nowe testy) a test praktyczny jest taki sam, lecz musisz przyjechać z osobą dorosłą

Opublikowano
Nie ma mozliwosci zdawania karty motorowerowej poza szkola. Jak ktos dowiedzial sie ze kolega kolegi itd.. zdawal u policji to klamie, bo w polskim prawie nie ma innej mozliwosci zdawania niz w szkole.

Jesli u mnie w szkole nie ma czegos takiego to gdzie mam zdawac bo u mnie nie robia egzaminow na karte motorowerowa!!

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

ja mialem w szkole na 25pkt musialem zdobyc 20PKT zeby zdać (niektórych puszczał po 18,19 pkt jeżeli jest wporządku to puści) w Policji prawdopodobnie tak samo będzie ;) tylko że tam bardziej będą konsekwentni i płaci się chyba 50zł, ale nie jestem pewny tego

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Opublikowano

to też zależy od policjantów ale średnio cena waha się przy ok 40-50 zł

"Jesli u mnie w szkole nie ma czegos takiego to gdzie mam zdawac bo u mnie nie robia egzaminow na karte motorowerowa!! "

jeżeli szkoła nie organizuje to mozesz iść na policji zdać, niestety za opłatą :)

Opublikowano

Nie ma mozliwosci zdawania karty motorowerowej poza szkola. Jak ktos dowiedzial sie ze kolega kolegi itd.. zdawal u policji to klamie, bo w polskim prawie nie ma innej mozliwosci zdawania niz w szkole.

od 13 lat możesz zgłosić się do policji dadzą ci test itp. zapłacisz podziękujesz po kilku dniach masz kartę

Opublikowano

Tsaa, pojdzcie na komisariat i sie spytajcie jak jest. To ze mozna zdawac na policji to plotka, policja nie wykonuje zadnych egzaminow na karte motorowerowa.

@top

zglos sie do jakiegos gimnazjum i tam spytaj sie dyrektora czy jest mozliwosc zdawania, bo na policji nie ma szans (sam mialem podobna sytuacje)

Opublikowano

Tsaa, pojdzcie na komisariat i sie spytajcie jak jest. To ze mozna zdawac na policji to plotka, policja nie wykonuje zadnych egzaminow na karte motorowerowa.

@top

zglos sie do jakiegos gimnazjum i tam spytaj sie dyrektora czy jest mozliwosc zdawania, bo na policji nie ma szans (sam mialem podobna sytuacje)

u mnie w szkole niedawno była policja i się pytałem można zdawać ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...