Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szukam systemu podobnego do Super Rewards. Najlepiej polskiego, i aby nie trzeba było posiadać firmy. Chce udostępnić graczom mojej gry opcje zdobycia premium za darmo. Z góry dzięki.

Edytowane przez Stevard
dobryrycerz3.png
Opublikowano

Po pierwsze to nie jest gra. Po drugie nie ma czegoś takiego jak gotowiec związanego z tym systemem.

Mam grę i można w niej kupić premium za sms. Szukam systemu który będzie dawał użytkownikom oferty do wykonani np. wypełnij ankietę, kliknij w link, zarejestruj się w grze. Oni będą za to dostawać punkty premium(oczywiście po wykonaniu określonej liczby zadań każde inaczej punktowane) a ja dostane za to pieniądze.

Takie systemy występują w wielu grach dzięki nim można mieć premium za darmo. Jaki jest najlepszy? Czy istnieje jakiś Polski? Koniecznie bez posiadania firmy bez firmy. Gra dopiero się rozwija więc na pewno nie będzie korzystać z tego dużo osób.

dobryrycerz3.png
Opublikowano

Widziałem takie coś m. in. w metinie lub plemionach. Niewiem czy wogóle jest taka możliwość ,ale musiałbyś wykonać skrypt ,który przechwytuje "ruchy" użytkownika i niechodzi mi tu o spis klawiszy lub co robi. Chodzi o to ,że musi "przechwytywać" informacje i to w taki sposób by te dane były na stronie X i u ciebie. A jeśli ma być z tego zysk to musisz mieć pewnie coś na papierze ,że jakaś umowa czy coś (Wyrozumiałości. Jest 23'a a ja jechałem 4 H samochodem więc na trzeźwo mogę gadać takie głupoty :P)

• Dodaj nową pozycję...