Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Evenar [PL][DEDYK]

Nefi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Oszalałeś misiu kolorowy?

Jedyne co można zarzucić to to że administracja jest trochę niemrawa i ciężko o konakt, ale od kiedy jest forum zmienia się to na lepsze

Opublikowano

Człowieku, pisałeś w prawie wszystkich tematach o serwerach że są do dupy itp. i zapraszasz na jakieś gówno.

Na większości serwerów nie grałeś a wciskasz ludziom że serwer do kitu.

Masakra.

Głupota ludzka nie zna granic.

hf

Opublikowano

Serwer bardzo mi się podoba, ale administracja NIE. Support to po prostu porażka wgl nie odpisują chociaż na serwerze jest mnóstwo cheaterów, wielu graczy utrudnia grę GM'owie nic w związku z tym nie robią

Opublikowano

Serwer troche nudny i sporo bugów już wyłapałem nie polecam...

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

Mam pytanie. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie spotkam czerwonego smoka, co z niego dropi oraz co dropi z zin-generala setaou, niebiańskiego smoka i skąd mogę wziąć zioła? Z góry dziękuję za pomoc

Opublikowano

g**** a nie serwer dostalem bana za "ksucie" metkow na evencie >,< bo Valkyrie kolezanka ga dafne powiedziala ze ksuje jej metka. a bilem go juz kilka min i mial pol hp wtedy gdy sie wpier*****a

Office_cops_feel.gif
Opublikowano (edytowane)

Polecam Ten serwer ;] bardzo mi się podoba ;d. Tylko też złapałem kilka bugów :

A ) misja na 80 lvl

B ) oddanie kamyka po pamiątek

Edytowane przez nonestns

41979518507500827022718.jpg

Opublikowano

Piszecie administracja... administracja to sie nudne robi nie znacie nas a piszecie pogracie 3h i sie wypowiadacie na nasz temat. Szczerze to ja to mam gdzieś bo kto nas zna wie że wszystko co jest tu o nas pisane to bzdury ale taka prośba do was troszke ogaru :>

• Dodaj nową pozycję...