Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[*] Steve Jobs

Music World

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Steve Jobs nie żyje

Zmarł Steve Jobs, słynny współzałożyciel i b. szef firmy Apple. Był jedną z najważniejszych i najbardziej charyzmatycznych postaci współczesnego biznesu oraz ikoną nowoczesnych technologii. Stał za sukcesem wielu przełomowych produktów Apple, takich jak komputery Macintosh, odtwarzacze muzyczne iPod, telefony iPhone czy tablety iPad.

jobs-dead-e1317867170884.jpg

Więcej tutaj:

http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,10417618,Steve_Jobs_nie_zyje__Slynny_szef_Apple_zmarl_w_wieku.html

[*]

fs_pc.png

Opublikowano

Mi też jest żal,że nie ma go już z nami ale proszę was...

Skończcie ten spam ..

Dzisiaj napisaliście chyba z 50 statusów o nim -_-

Nie wiem jak z topicami

9368_gold.png

Opublikowano

Szkoda, że odszedł mógł jeszcze pożyć. Na pewno akcje APPLE znowu spadną o kilka % bo akcjonariusze mieli zaufanie do politykii Steve'a . Skoro odszedł to już nie wróci do Apple więc stracą kolejne % wartości swoich akcji. Steve był niezłym wizjonerem i był mistrzem marketingu :). Potrafił tak zareklamować swoje produkty, że stawały się hitami ;). Między innymi to właśnie dzięki niemu APPLE powstało z upadku.

Także niech spoczywa w spokoju .

jqeuR.png

Opublikowano

Szkoda, że odszedł mógł jeszcze pożyć. Na pewno akcje APPLE znowu spadną o kilka % bo akcjonariusze mieli zaufanie do politykii Steve'a . Skoro odszedł to już nie wróci do Apple więc stracą kolejne % wartości swoich akcji. Steve był niezłym wizjonerem i był mistrzem marketingu :). Potrafił tak zareklamować swoje produkty, że stawały się hitami ;). Między innymi to właśnie dzięki niemu APPLE powstało z upadku.

Także niech spoczywa w spokoju .

Umarł na raka, bo jadł homary z biedronki

Opublikowano

Człowiek jak człowiek ale @UP Trochę szacunku może? :O

Był bogaty, mógłby załatać dziurę budżetową w Polsce :D ale niestety teraz już nic mu z tych pieniędzy ;/. Przynajmniej ma wnuki ustawione do końca życia :).

@Down Dobra ale o homarach z biedronki nie musiałeś już wspominać.

PS: Ten minus to nie mój jak coś.

obraz24.png

Opublikowano

Człowiek jak człowiek ale @UP Trochę szacunku może? :O

Był bogaty, mógłby załatać dziurę budżetową w Polsce :D ale niestety teraz już nic mu z tych pieniędzy ;/. Przynajmniej ma wnuki ustawione do końca życia :).

no co, naprawdę umarł przez raka

Opublikowano

szkoda troche tyle rzeczy wprowadzil i mial bogaty wplyw na informatyke;] trak nam wychowawca infy mowil. szkoda mam nadzieje ze jego firma nie zostanie rozwiazana;]

;]

Opublikowano

Acha, ogólnie to ja mam Beke z Polaków, nagle wszyscy się interesują Steve Jobsem, a jak żył to nic na jego temat.

Tak samo było z kaczyńskim jaki to sku*syn ludzie mówili, miał wypadek, zmarł i nagle jakim to on dobrym człowiekiem byl ;)

Opublikowano

Nie no bardzo wielka szkoda :( a byl taki zajefajny (chociarz go nie znalem :P)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...