Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia Auto Problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z tibią auto mianowicie gram na ots pod tibie 8.6 posiadam windowsa 7 gdy odpalam tibie auto pod tibie 8.6 nic sie nie dzieje więc postanowiłem z opcjach zaznaczyc zeby tibia włączała się w trybie zgodności z win xp oraz uruchamiania przez administratora to samo zrobiłem z TA lecz gdy chce się zalogować na konto tibia pobiera nowszą wersję (upgrade) w tym jest problem.

Opublikowano

zobacz czy po uruchomieniu tibi auto pokazuje się proces.. jeśli tak to masz jakąś lewą tą tibie auto

Opublikowano

po uruchomieniu w normalnym tybie wyskakuje mi nazwa postaci leczy gdy klikam ok pisze "ERROR! unable to reat TA instal directory! Please reinstall" gdy w rl tibii chcialem aby działała to poprostu robiłem tak jak napisałem wcześniej lecz teraz po uruchomieniu tibii, tibia robi (upgrade) do nowszej wersji

Opublikowano

zrobić musisz tak odinstaluj tibie auto.. zainstaluj ponownie i przy uruchomieniu tryb zgodności ustaw z windows 7 tak samo zrób z klientem tibi , przy uruchamianiu powinien dać ostrzeżenie.. to powinno ci pomóc.. sprawdziłem na drugim systemie i działa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...