Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] gdzie się sklada odwołanie w sprawie bana

Cyber_Sebo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem forum i od razu Takie przeboje z Combatem

Dostałem Banna i chce złożyć odwołanie

miałem range MAJOR 5 nik Cyber_Sebo

pomoże mi ktoś z tym odwołaniem

Cyber_Sebo.png

Opublikowano

dokładnie..ban za power lvl..za to samo niedawno poleciał II-REIS-II na BIG lvl-u..nie masz szans na odzyskanie konta ;)

ehh.:)

Opublikowano

0 szanse są dowody na to ze pvlowałeś. Jakbys nie hackował a dostał bana za hacki to jest jeszcze opcja na unban ale tutaj w 100% nie.Możesz napisać temat na forum nexonaze nie poverlewowałeś itp lecz to nic nie da. Szkoda majora5.

2down chyba mnie nie zrozumiałeś. chodziło mi o niesłusznego bana za poverlaving np. nie hackujesz ban za hacki mozesz odwołać sie do nexona sprawdzaja sie logi i bana niemasz ja pierdole..

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Może tak jeśli plvl robiłeś to sam sobie jesteś winny :)

a jeśli nie no to składaj odwołanie i powiedz że nie mają dowodów

( lecz szansa jest mała jak mówili koledzy ) ( chyba że mają dowody :) )

Opublikowano

0 szanse są dowody na to ze pvlowałeś. Jakbys nie hackował a dostał bana za hacki to jest jeszcze opcja na unban ale tutaj w 100% nie.Możesz napisać temat na forum nexonaze nie poverlewowałeś itp lecz to nic nie da. Szkoda majora5.

ale gadasz bzdury..wlasnie za hacki nie ma szans za unban za power leveling jest i to w 100% ja kiedys tez mialem taki problem pisalem do nexona az do skutku i wrescie mi odbanowali konto..poprostuy trzeba sie wysilic..

Opublikowano

Może tak jeśli plvl robiłeś to sam sobie jesteś winny :)

a jeśli nie no to składaj odwołanie i powiedz że nie mają dowodów

( lecz szansa jest mała jak mówili koledzy ) ( chyba że mają dowody :) )

Kolega napisał : i go all target for kick i dostał bana za plvl .

Wystarczy,że coś źle powiesz i jest po tobie .

Odwołanie gówno da.

9368_gold.png

Opublikowano

Masz bana na 28 lat:

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Community/Profile&NickName=Cyber_Sebo

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

heh , nawet nie wiedzialem ze tak mozna sprawdzic .Na forum jest o mnie topic bo napisalem do typa "fuck you" <facepalm>

masz banika z pleveling = perm

raport byl jak miales lvl rank_34.gif

nie zadroszcze

Opublikowano

Kolega napisał : i go all target for kick i dostał bana za plvl .

Wystarczy,że coś źle powiesz i jest po tobie .

Odwołanie gówno da.

Xergios :D

A tak do topicu nigdy i to NIGDY nie dostaniesz unbana za plvl to jest nie uczciwa gra...

Opublikowano

Czytając wasze wypowiedzi widzę że szanse są nikłe na odzyskanie konta !!!

ale pojawiła się nadzieja i to nawet spora !!!

Może kojarzycie gracza lllllln3sty to mój dobry znajomy i zarazem forum moderator w Nexonie

poinformował mnie że jest szansa. Screenshot (Zdjęcie) załączone do raportu jest przerabiane w Paincie lub w czymś podobnym

a zgodnie z regulaminem Nexona Screenshot brany pod uwagę musi byś robiony przez ich program inaczej nie jest dowodem w sprawie gdyż może być z fałszowane

dlatego łudzę się że odzyskam konto

Cyber_Sebo.png

Opublikowano

Czytając wasze wypowiedzi widzę że szanse są nikłe na odzyskanie konta !!!

ale pojawiła się nadzieja i to nawet spora !!!

Może kojarzycie gracza lllllln3sty to mój dobry znajomy i zarazem forum moderator w Nexonie

poinformował mnie że jest szansa. Screenshot (Zdjęcie) załączone do raportu jest przerabiane w Paincie lub w czymś podobnym

a zgodnie z regulaminem Nexona Screenshot brany pod uwagę musi byś robiony przez ich program inaczej nie jest dowodem w sprawie gdyż może być z fałszowane

dlatego łudzę się że odzyskam konto

Cyber_Sebo.png

To zmienia postać rzeczy.

Może ci sie upiecze

9368_gold.png

Opublikowano

Dobra mam już te odwołanie dla zainteresowanych pozwalam se je przedłożyć do opinii Forumowiczów

czekam na komentarze !!!

Today I received notification that my account was banned. On June you sent me a report where were many false claims. I'd like to explain few things: 1. I wasn't Elite Moderator. 2. I was in a 10 round game where you can not ban players out of the room 3. screenshot attached to the report was converted by a program of unknown origin Therefore I apply for reactivation of the player Cyber_Sebo. Please send me an information as soon as possible on address below [email protected]

Cyber_Sebo.png

Opublikowano

za to cb nie odbanuja chyba nawet jak nie miales elite..

Furqan wylapal za to bana i nie on jeden pozegnal sie z kontem.

Na moje oko nic nie zorbisz.

Ale zawsze mozna sprobowac

sygnack.png

Opublikowano

za to cb nie odbanuja chyba nawet jak nie miales elite..

Furqan wylapal za to bana i nie on jeden pozegnal sie z kontem.

Na moje oko nic nie zorbisz.

Ale zawsze mozna sprobowac

Screen widać,żę nie jest roniony przez CA.Proszę zobacz:

http://www.bildites.lv/images/yyhs0u0us5scapooi7fd.jpg

W prawym dolnym rogu brakuje darty i napisu jaka to wersja gry.

A co za czym idzie to ogólnie raport nie spełnia wymagań i nie można nazwać go raportem

9368_gold.png

Opublikowano

Screen widać,żę nie jest roniony przez CA.Proszę zobacz:

http://www.bildites.lv/images/yyhs0u0us5scapooi7fd.jpg

W prawym dolnym rogu brakuje darty i napisu jaka to wersja gry.

A co za czym idzie to ogólnie raport nie spełnia wymagań i nie można nazwać go raportem

nie wiem juz co mam robić Nexon raczył odpisać na moje odwołanie twierdząc że złamałem zasady gry

oto ich odpowiedz

Dear Cyber_Sebo,

We truly appreciate your continuous participation and support for Combat Arms Europe.

We have received your message regarding your account being banned from logging into the game.

We are truly sorry for the inconvenience that you are experiencing. After deliberate investigation of your account

activity, we found your account violating our game's code of conduct. We would like to remind you that you are held

responsible for all actions made on your account regardless of whoever uses it. Repetitive detection of hacks in a single

computer may result to a hardware ban.

For more information about our Terms of Use, as well as our End User License Agreement (EULA), you may visit our website:

http://en.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/Legal/TermsOfUse.

Thank you very much for your understanding.

Combat Arms Europe Customer Service

Cyber_Sebo.png

Opublikowano

dostałeś bana za logi i wysylaja ci odpowiedz z automatu. Mam taka sama sytuacje. Ogółem dla mnie jest to niesprawiedliwosc :) Ty dostałeś za to ze napisałeś ze to twoje drzwi a ja dostałem za to ze jakis debil afkował i go ubilem 10 razy po czym wyszedl z pokoju. Dla mnie ten caly power leveling to szajs bo znam naście osób które robia power leveling od pół roku na cabinie i bana nie maja.

bez yt.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam,

Cyber_Sebo pamiętam Cię, graliśmy kilka razy. Mam podobny probelm. Załapałem bana za to, że pisałem kolesiom, aby nie stali w 4-5 w jednych drziwach, i że ich kiknę. Jakiś zgred zrobił screeny i ban. Kiedyś też tak miałem, ale się odwołałem i przywrócili mnie do gry. Teraz mają jakiś problem. Grałem przeważ nie cabina LTC1, najwięcej przejść cabina w Polsce. Ogólnie bardzo lubię tą planszę. Jestem totalnie poirytowany takim stanem rzeczy, ale cóż ja na to mogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...