Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]lagi :(

cyken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ta to dziwne jakos wczesniej nie mialem problemu z lagami tylko po dodaniu ostatniego patcha cos jest nie tak , na pewno to nie wina kompa albo neta.

Opublikowano

to nie problem gry czy tez "zapelnienia gry" haha ludzie najpierw miejcie pretensje to waszego kompa lub tez internetu..a gre zostawcie w spokoju.

Nie da sie ukryć że po patchu technicznie sie nie poprawiło lecz przeciwnie lagi są wieksze to prawda równierz odczuwam czasem jakąs cofke. Miejmy nadzieje ze w next srode sie to zmieni.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

sluchaj ja mam najzwyklejszego neta 2 mb i bdb kompa i niegdy w zyciu nie mialem tak ze po wyjsciu nowego patcha mialem jakies problemy z lagami badz ogolnie z gra..tak wiec problem tkwi tylko i wylacznie z winy waszego sprzetu a nie gry....ta gra to wersja rozwojowa wiec bedzie potrzebowala coraz to wiekszych wymagan od waszego sprzetu wiec przygotujcie sie na to ze z czasem gra bedzie coraz gorzej chodzila..

Opublikowano

sluchaj ja mam najzwyklejszego neta 2 mb i bdb kompa i niegdy w zyciu nie mialem tak ze po wyjsciu nowego patcha mialem jakies problemy z lagami badz ogolnie z gra..tak wiec problem tkwi tylko i wylacznie z winy waszego sprzetu a nie gry....ta gra to wersja rozwojowa wiec bedzie potrzebowala coraz to wiekszych wymagan od waszego sprzetu wiec przygotujcie sie na to ze z czasem gra bedzie coraz gorzej chodzila..

Słuchaj ja mam dobrego kompa i neta a po tym pachu też mam lagi i nie tylko ja ale dużo osób więc nie pierdol mi że to wina compa coś oni zjebali ale to normalka

Opublikowano

No ja mam raz na 5 gier takiego lagga,że czasami muszę wyjść do Lobby albo od razu walnąć reseta bo nic innego nie mogę zrobić.

NEXON coś wali bo wcześniej rzeczywiście tak nie było ...

9368_gold.png