Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i co jest 15 miał się pojawić client i jakoś jeszcze go nie ma...

Jak ktoś coś wie proszę pisać tutaj :D

Opublikowano

Data otwarcia jest przeniesiona z 15 na 20 lipca a download clienta zostanie udostępniony 19 lipca.

Wystarczy troche poszukać jak np na oficjalnej stronie

To jest ukryta treść, proszę

Dowód:

14 july news - download page

Written by Admin King

Tuesday, 14 July 2009 15:50

Hello all inSRO members!

As we move towards our opening on the 20 July i want to announce that we now has opened the download page. (you must log in on your in game account to view the page)

As soon as i get the client uploaded, you will be able to download it. (i will do that before the 19 july)

If you get the client you can not enter the game before the 20 july.

We are also glad to announce that 10d sos weapons now are avalible at the Donation Mall!

pozdro

t9ebnykek83djirp2au1yv2nl9.gif

17567_20_12_08_8_28_26.png

20314.gif

..As I stared down into the cold depths of blindness...
...In solitude..
Opublikowano

Hello all inSRO members!

As we move towards our opening on the 20 July i want to announce that we now has opened the download page. (you must log in on your in game account to view the page)

As soon as i get the client uploaded, you will be able to download it. (i will do that before the 19 july)

If you get the client you can not enter the game before the 20 july.

We are also glad to announce that 10d sos weapons now are avalible at the Donation Mall!

Witam wszystkich użytkowników inSRO!

Jak przenieść do naszego otwarcia na 20 lipca Chcę ogłosić, że się otworzyła stronie pobierania. (musisz się zalogować na swoje konta w grze w celu wyświetlenia strony)

Tak szybko jak ja dostać klient upload, będzie można go pobrać. (i będzie to zrobić przed 19 lipca)

Jeśli klient nie możesz wejść do gry przed 20 lipca.

Jesteśmy również zadowoleni ogłosić, że 10d sos broni teraz dostepny w Darowizna Mall!

Do 20 powinni otworzyć ^^.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników inSRO!

Jak przenieść do naszego otwarcia na 20 lipca Chcę ogłosić, że się otworzyła stronie pobierania. (musisz się zalogować na swoje konta w grze w celu wyświetlenia strony)

Tak szybko jak ja dostać klient upload, będzie można go pobrać. (i będzie to zrobić przed 19 lipca)

Jeśli klient nie możesz wejść do gry przed 20 lipca.

Jesteśmy również zadowoleni ogłosić, że 10d sos broni teraz dostepny w Darowizna Mall!

Do 20 powinni otworzyć ^^.

ja tam w to insro nie wierze...w 2 miesiace czy tam 3 nie postawili by takiego serva...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hmmm... sam nie jestem pewien czy powstanie ^^.

//ZiomQ

Opublikowano

mi sie wydaje ze to bedzie jeden z lepszych serwerow bo zbyt duze przygodowania zeby to nie wypwalilo ale nie kazdy wiezy bo teraz duzo robia serwerow i to albo nie wypal albo nie dziala albo cos jeszcze

Opublikowano
mi sie wydaje ze to bedzie jeden z lepszych serwerow bo zbyt duze przygodowania zeby to nie wypwalilo ale nie kazdy wiezy bo teraz duzo robia serwerow i to albo nie wypal albo nie dziala albo cos jeszcze

Zbyt duze przygotowanie? 0 organizacji wedlug mnie. Np King wyjechał na wakacje i nie było z nim kontaktu, nawet jego team nie mial - zreszta został on wybrany poprzez aplikacje na pierwszym forum ; >

76561198001815076.png
Opublikowano

miejmy nadzieje ze zrobi ten serwer bo zobacz ile ludzi na niego czeka a tak wogule to wakacje po to sa zeby wyjezdzac wiec niech nikt nie ma do niego pretesji nie tylko on wyjechal wiec wiecie

Opublikowano
miejmy nadzieje ze zrobi ten serwer bo zobacz ile ludzi na niego czeka a tak wogule to wakacje po to sa zeby wyjezdzac wiec niech nikt nie ma do niego pretesji nie tylko on wyjechal wiec wiecie

miej nadzieje ?

oni nie wystawia tego servera w 30 miesiace...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...