Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na stronie rev6 wpisuje swoj nick i wybieram serva i mam teraz pytanie czemu nie pokazuje mi tam mojej postaci? :) jak mi ktos dobrze wytłumaczy dam *5

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----

Opublikowano

Pewnie źle robisz... Żeby ci postać wyszukało nie musisz wybierać servera :P Tam gdzie masz name wpisz swój nick i obok wcisnij search, ot cała filozofia :P

Opublikowano

omg wpisujesz swoj name wyszukuje wszystkie nicki pod twoim.. czyli te same na innych serverach jak sie pojawią wyszukujesz swoj nick pod swoim serverem i jest git.. wpisujesz name coś tam..

.

Opublikowano

A powiedz mi kiedy stworzyłeś postać,bo możliwe że jeszcze jej nie wczytało czy co to tam robi ^^.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Wszyscy źle tłumaczycie ...

Po lewej stronie, masz małe okienko do wpisania swojego nicku.. wpisz go, ale NIE wciskaj search. On automatycznie wyszuka Twojego chara. Gdy wciskasz Search, wtedy nie pokazuje żadnego chara, bynajmniej ja tak mam

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Admin Cienia
Opublikowano

Co wy pierniczycie, rev6 to nie baza danych joymax, tam nie pokazuje wszystkich postaci choć czasem występuje bug że nie pokazuje.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...