Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Picie alkocholu.

-l2aven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , co to za alkochol 'absynt' poniewaz z kumplami umowilismy sie na sobote i mamy to pic a slyszalem niestworzone istorie na temat tego trunku . Wiec oplaca sie to pic ? i Jak to dziala.

No i takie dodatkowe pytanie , w jakim wielku zaczeliscie sporzywac trunki ?

ravensygna.png
Opublikowano

Nie pij tego bo będziesz rzygał dalej niż widział

Ja tam się umówiłem z kolegami na sobotę ale idziemy pić wódkę. ;)

Opublikowano

"Nie pij tego bo będziesz rzygał dalej niż widział"

na każdego działa inaczej, mi osobiście smakuje z dodatkiem soku z ananasu ;] bez "socku" to tak nie zbyt. Na mnie działa jak najzwyklejsza wódka, więc różnice to czuję tylko w smaku

jeżeli idziesz się napić z kumplami, to chyba nie tylko jednego trunku, dobrze by było gdybyście mieli coś innego, ponieważ jak ci nie przypadnie w gusta, to zawsze jest coś innego do wypicia ;]

@co do socku z ananaska to wiem, mam dziwne gusta ale to cały ja ;]

Opublikowano

Radze nie pić większość osób źle to wspomina. Ale jak chcesz spróbować możesz ale nie w wielkich ilościach bo będziesz rzygał dalej niż widział ;]

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Jezuu, pierdolą a nigdy absyntu na oczy nie widzieli... Normalny alkohol jak każdy inny, piłem ostatnio i w połowie imprezy przyszedł Krzysztof Ibisz i Kasia Cichopek.

Opublikowano

Nie pij tego bo będziesz rzygał dalej niż widział

Ja tam się umówiłem z kolegami na sobotę ale idziemy pić wódkę. ;)

...?

NAGRAJ ! :D spx. raczej nic ci się nie stanie :]

Specjalista
Opublikowano

Lepiej wyjebac 1906 albo absolwenta a nie jakies chujowe gówna za duzo kasy.

Albo od razu walnij kielona spirytu

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Napiszę cię krócej nie będę opisywał całej historii tego alkoholu . Wiem że piszę jak jakiś psycholog ale piszę prawdę odłóż kieliszek i lepiej idź się napij soku. Taka moja rada dla ciebie i całego forum nie pijcie będziecie zdrowsi

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Młodzież powinna być piękna i zdrowa, nie pijcie alkoholu, nie bierzcie narkotyków, jest po co żyć.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Mam pytanie , co to za alkochol 'absynt' poniewaz z kumplami umowilismy sie na sobote i mamy to pic a slyszalem niestworzone istorie na temat tego trunku . Wiec oplaca sie to pic ? i Jak to dziala.

No i takie dodatkowe pytanie , w jakim wielku zaczeliscie sporzywac trunki ?

facepalm6%5B1%5D.gif

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Uwierz mi ze popijesz 3-4 lata i ci sie znudzi, osobiscie walilem praktycznie codziennie browar pt/sob wóda , ogolnie sie chlało ,potem laska (wgl to zbyt wiele lasek niebedzie cie chcialo jak bd chlał,ale czasem wartooo i moznaaa.

Co do tego shituuuuu,niepijcie tego ,tak samo jak ta cała Amarena z biedronki.

Kupcie sobie lepiej litr spirytu albo ze dwa ,rozrobcie 50/50 +cytrynka i bedzie gites.

Opublikowano

Ziołowa wódka straszny syf

W Polsce chyba zakazana jest ,ale co u Nas jest dozwolone.

Chyba siedzenie na kompie 24/7 i wrzucanie zjebanych filmików z "Majnkrafta"

Ktoś napisze o czymś innym niż majnkraft na MPC to od razu jest alkoholikiem lub ćpunem ogarnijcie się ludzie

Opublikowano

Ja tam uwielbiam żurawinówkę i bolsa ;p

A zacząłem pić w te wakacje .

Co do tego "trunku" o którym jest mowa w temacie to jeszcze nie słyszałem ;pp , możliwe , że to spowodowane moim krótkim stażem w tej dziedzinie ^^

97ky69.gif

"Służę pomocą , nie na każde zawołanie "

Opublikowano

Żałosne ;p

Alkochol jak alokochol jeden chuj tylko smak i moc inna ;p

Ja na twoim miejscu bym walił browar ale i tak pewnie pojedziesz z absyntem, więc nic ci nie będzie, jakby to było trujące to mój dziadek już by nie żył od 20 lat...

Opublikowano

Lepiej wyjebac 1906 albo absolwenta a nie jakies chujowe gówna za duzo kasy.

Albo od razu walnij kielona spirytu

absynt ma 89.99%(ten dobry) a cena jest taka jak innych, poza tym nie dostaniesz absyntu w polsce, no może jakieś biedne podróby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...