Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fast Help

david971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie dlaczego jak uruchamiam sirosix 11.1 to podczas wlaczania gry crashuje mi warrock zmienialem Injectora i nic nie działa przed chwilą uruchamiałem innego hacka który mi wcześniej działał teraz mi w nim funkcje nie pokazuje dlaczego i co mam zrobić aby działał sirosix

Opublikowano

W Siroxie może złe adresy albo coś źle w cheacie. A Jak w 2 cheacie nie widać opcji to uruchamiał cheata jako admin i naciśnij insert, bo menu pojawia się i znika po naciśnięciu " INSERT ".

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano (edytowane)

Uruchamiam hacka jako admin naciskałem Insert i nic nie było

@Edit

Przed chwila uruchamiałem innego hacka to też odrazu crasha dostawałem .. uruchamiam bez antywirusa warrocka i hacka

Edytowane przez david971
Opublikowano (edytowane)

Ile masz bitów systemu?

Uruchamiasz administratorem hacki?

Masz zainstalowany programy: Net framework 4.0 oraz microsoft visual 2008?

Jeśli masz 32 bity sys. to musisz poszukać hacka, który jest specjalnie na 32 bity. Jeśli jednak nadal nie będzie działało, to nie wiem co może Ci pomóc.

Edytowane przez x_x_Sniper_x_x
Opublikowano (edytowane)

To nie jest wina SiroSixa, osobiście niedawno na nim grałem i wszystko działa. Poza tym inne hacki tak samo się zachowują. Ja na początek polecałbym przeczyścić całego kompa (CCleaner, zrobić scan i wywalić niepotrzebne programy). Podejrzewam że coś ściągnąłeś (świadomie lub nie), przez co takie problemy.

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Opublikowano (edytowane)

mam pytanie do CCleanera bo jak chce go uruchomić wyskakuje mi się komunikt ze te wszystkie pliki zostaną usunięta czy to jest tak jak Format?

Pierwszy raz używam tego programu

Ok juz wszystko zrobiłem teraz tylko skanuje ;p

Edytowane przez david971
Opublikowano

Skanowałem i nic nie pomogło Adrenalina myslisz się po kumplowi śmiga normalnie ten hack

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...