Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu tygodnia mam problem z netem pobieranie itd stadło mi i to bardzo miałem zawsze max 137KB/s a teraz jakimś cudem mam max 40KB/s co mam zrobić to jest moja wina czy może ADSL-u bo mam w ADSL i routera co mam zrobić pomuszcie

wsrh.jpg

Opublikowano

naucz sie pisac to pomoszemy....

moze ktos ci siec obciaza

Opublikowano

Sory za ortografie ale mam dysortografie nie miejcie tego mi za złe. A co do tej sieci to nik nie wejdzie bo jest na chasło i to dobre

wsrh.jpg

Opublikowano

jeśli to neostrada to coś ci powiem ...

wyruchali cie na internet ... 512 internetu Neostrady to to samo co 3 mb z ich oferty -.- a cena 3 razy większa co roku "podwyższają" prędkość internetu o połowe dodając do tego jakieś prezenty tyle że to widać tylko na papierku bo pobieranie plików jak i youtube działa tak samo jak działało ponieważ neostrada blokuje prędkość pobierania ... do około 150 więcej za cholerę nie wydobędziesz a jeśli zdejmiesz blokadę z modemu to dowalą ci taką kare że się zesrasz bo na modemie pisze "Własność TP" wiec jakakolwiek ingerencja w prędkość internetu skończy się płaceniem kary -.- a dowiedzą sie o tym bez problemu ponieważ po zerwaniu z nimi umowy musisz oddać cały sprzęt jaki ci dali np: livebox

xd2ne.jpg