Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, chce zrobić wh do wolfteama na pl (aeria) i nie wiem czy w tym programie da sie to zrobić, bo jestem nowy w takich sprawach :rolleyes: A i czy ten program jest darmowy ? I czy dalibyście mi (jeśli jest darmowy ) link do niego ? Z góry thx

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Ale da sie tym językiem zrobić wh czy coś ? Jestem zielony w te klocki i nic nie rozumiem ..

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

to jak chcesz robić nic nie rozumiejąc ? nikt tu nie pisze na zamówienie bo komuś się chce mieć

zresztą do tego celu naucz sie lepiej innego języka programowania a nie tak prostego skryptowego jak AutoIt

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Czyli od czego zacząć ? ..

Opublikowano (edytowane)

Siemka , uczę sie od podstaw jak kolega @UP napisał w "auto szicie" i zrobiłem swój pierwszy program , ale mam pytanie czy w auto "szicie" da sie zrobić jakiegoś botka do gry typu cs"a czyli wolf teama ;D ? Np. cokolwiek wh ( widzenie przez ściany ) wh (przechodnie przez ściany ) Aim bot (automatycznie namieża wroga ) i inne ?

Edytowane przez Glodelk

Opublikowano (edytowane)

Taa, to może mi kurvva ktoś wytłumaczy w czym mogę zrobić bota?!...

Edytowane przez Glodelk

Opublikowano

Taa, to może mi kur**a ktoś wytłumaczy w czym mogę zrobić bota?!...

Bota w AutoSzicie zrobisz tylko nie z wszystkimi funkcjami. Polecam pograć w grę miesiąc żeby zrozumieć funkcjonowanie całego systemu. Dopiero wtedy próbuj napisać. Oczywiście licz się z tym, że może się nie udać ;)

Polecam przeczytać dużoooo tutków i obejrzeć kilka filmików.

Powodzenia :)

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

[...]Np. cokolwiek wh ( widzenie przez ściany ) wh (przechodnie przez ściany ) Aim bot (automatycznie namieża wroga ) i inne ?

Aima zrobisz. Z WH będzie problem.

Opublikowano

chyba dostał prostą odpowiedź, szybciej zrobi w dowolnym języku programowania niż w skryptowym AutoIt gdzie wszystko należało by pisać od podstaw łącznie z obsługą directaX jak to zaznaczono

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dobra , w gre gram prawie półtora miecha , i znam all co można zrobić w niej , dostałem 2 bany na 2 kontach i czaje o co chodzi , czy ktoś mógł by mi podać link do tut , w którym jest opisane jak w ( nie wiem jakim ale doradźcie ) zrobić Aim bota , lub od podstaw coś jak to : http://www.mpcforum.pl/topic/161158-tut-full-autoit-v3-tutorial/page__st__0 ale to jest pod auto "szida " np. jak zrobić w c++ itp , jest to moja pierwsza przygoda z programowaniem i muszę sie troszkę tego poduczyć :)

Opublikowano

A może link ? Bo coś nie rozumiem o jaki dół i podpięte tematy ci chodzi.

@OFFTOPIC

Pobrał mi sie c++ , może w nim coś zrobię ...

Opublikowano (edytowane)

To jest ukryta treść, proszę

japierdole , nienawidze dawać gotowców

naucz się jakiegos języka programowania a nie w autoit piszesz takie głupoty

tyle

@edit

hah?

c++ to nie program tylko język programowania

Edytowane przez SUAdi

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

• Dodaj nową pozycję...