Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban a ranking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Mianowicie jak gracz dostał bana to czy on będzie znajdować się w rankingu.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Jak dostał perma to na pewno nie , ale nie jestem pewien jak dostaniesz np na tydzień , ale także chyba znikasz na 7 dni .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano (edytowane)

jak ktoś dostanie perma to na pewno go z rankingu usuną a jak ktoś dostanie bana na ileś tam dni to niewiem

Edytowane przez Antix
1388363882-U262029.png
Opublikowano

Jeżeli ban jest stały to postać automatycznie zostaje usunięta z rankingu.

A jeżeli ban jest np. na 2 tygodnie to postać pozostaje w ranku. Gdy ban sięga powyżej 2miesięcy to postać po 2 miesiącach nie logowania się znika z rankingu.

Opublikowano
Witam. Mam pytanie. Mianowicie jak gracz dostał bana to czy on będzie znajdować się w rankingu.

jeżeli ktoś dostanie na parę dni to zostanie w tym rankingu lub zostanie usunięty na ten czas na jaki dostał tego bana

ale jakl dostanie perma zostanie na pewno usunięty bo można bana dostać np za hacki ktoś kiedyś pisał

że w 1 dzień wbił 50 level na dmg hacku i po czasie dobił 80 ! dostał bana i oczywiście usunęli go z rankingu

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

postać znika z rankingu niewazne czy na zawsze czy na 2tyg a postac znika po odświeżeniu rankingu(odswieza sie sam co jakies kilka h) a jak bys dostal unbana to postac znowu pojawia sie w rankingu tez po odswiezeniu go

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Może tak być jeszcze nie ma na stałe i jest zablokowane i przeprowadzają śledztwo ale mało prawdopodobne...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

heh jakies dwa i pol roku temu dostalem bana na 20lat ( o.O ) za to ze gram na hackach jakichs a mam dowod ze nie wchodzilem na postac od dwoch i pol tygodnia a gdzies okolo tydzien po ostatnim zalogowaniu dostalem bana i ciagle jestem w rankingu ^^ Najlepsze jest to że napisaem odwolanie podalem dowody ze nie gralem wtedy a oni odrzucili to :D

Pesymista widzi ciemny tunel, optymista widzi światełko na końcu tunelu, realista widzi wyjście, maszynista widzi trzech debili na torach.

Είμαι αυτό που είμαι.

Opublikowano

Bo oni teraz wszędzie Ci napiszą jak mu w temacie i ich to gówno obchodzi...

I piszą ciągle np wniosek poszedł na wyższy etap lub kogoś tam a on odp że ban na stałe.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...