Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 69ersHOOK.

TheKali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) na forum byl bardzo fajny hax ... 69ersHOOK i on byl niewykrywalny na pb . wszystko ladnie dziala nic nie wykrywa ale czy wykryje go GV albo GGC ?

Opublikowano

to czemu dostałem bana a używałem tylko tego hacka :D a podałem administratorowi hacka guid żeby mógł sprawdzić za co jest ban to już ponad 2 tyg nie odpisuje :))

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Dostałeś ban na stream ( GGC , GV ) czyli albo pb cię złapał, albo ktoś zrobił ci screenshota, albo wysłał demko jak haxujesz do nich. Pozostaje zmienić klucz albo szukać serverów bez pb albo bez Streamu, a takich coraz mniej : )) i poco ci to było ?

Opublikowano

Witam :) na forum byl bardzo fajny hax ... 69ersHOOK i on byl niewykrywalny na pb . wszystko ladnie dziala nic nie wykrywa ale czy wykryje go GV albo GGC ?

Skoro hack jest niewykrywalny to nie masz się co martwić, jeżeli wejdziesz na serwer, gdzie jest GV i Cię wywali na przykład za '' GameHook '' czy coś podobnego to masz bana i możesz już zainwestować w nowy klucz.

chyba nie bo PODOBNO GV to lista banów a nie anty cheat ;]

Nie rozumiesz: bawiłem się już tym GV wszedłem na serwer z darmowym hack'iem i booom wywaliło mnie, wchodzę bez hack'a ban (( od razu )), wszedłem na serwer, gdzie nie ma GVa, ale jest PB i grałem normalnie, ale po 3 tyg był ban. Jeden plus GV jest taki, że osoby, które oszukiwały i wpadły już nie zagrają na twoim serwerze :). Tak samo twoje poradniki na temat bindów też nie są dobre, bo przez to można dostac bana na AON, ale nie wszyscy o tym wiedzą. Każdy ma swoje zdanie na ten temat - widocznie ja mam inne :).

Opublikowano

masz racje za niektóre bindy można dostać KICKA ale nie bana. Nie raz próbowałem, nie dawał bym głupich bindów dla graczy jeżeli mieli oni by dostać za to bana ;/ Przepraszam za oftop wszech i wobec ;)

Co do tematu wszystko wyjaśnione. Możesz grać spokojnie do czasu :)

szefmarcin.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...