Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gdzie jest największy exp?

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Teraz mam 2 tygodnie wolnego od szkoły i mam pytanko do was ;)

Gdzie najlepiej wbijać lvl ?

dalej duże expa Leci na QR czy może więcej na FT.

Dodam,że mam jeszcze ponad 100x200% exp pass .

Z góry dziękuje .

9368_gold.png

Opublikowano

Witam . wczoraj grając na BR ( bombing Run ) zgarnąłem 1300 expa przy KD 99/66 bez plantów bez expa itp :) czyli z 200% zgarnąłbyś z 3000 expa + :) i gdzieś tyle samo GP :) pozdrawiam

2vtoz2w.jpg

Opublikowano

Zdecydowanie QR nie jest takie nudne i monotonne , Jest wieksza frajda z zabijania zombie i wiekszego skilla wbijesz ;P Ja przy 10/9 i 7 survivali dostalem 1.5k expa z passami 200% wiecej sie juz chyba ogarnac nie da niestety

Zipperrr.png

########## HaSh ########## <3

Opublikowano

Graj Qr i jak możesz to na servie PLATINIUM(tam się najprzyjemniej gra, bo już większość ogarnia :DD)

dópa!

Opublikowano

Jeśli chcesz grać QR to bierz M32.

No to wiem tylko kurde nie wiem na jakim trybie grać,aby mieć dużo expa...

Teraz mam ospę i chciał bym przez 2 tygi wbić 1LT z 2LT 2 ;x

9368_gold.png

Opublikowano

No niewiem jak wy o szlalejecie z tym Qr przedtewm tak powiekszony exp o 250% + exp passy 300.Teraz masz exp passy 200% chyba ze masz jeszcze setki czyli 2 x mniej expa niz przedtem. 3k leciało za bardzo dobrą gre to tera 1500exp ale jak masz claymore/m32 lub to i to to spokojnie ci bedzie exp szybko leciał ;) Jak ci sie qr znudza raz na jakis czas Bombing Runa :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

No niewiem jak wy o szlalejecie z tym Qr przedtewm tak powiekszony exp o 250% + exp passy 300.Teraz masz exp passy 200% chyba ze masz jeszcze setki czyli 2 x mniej expa niz przedtem. 3k leciało za bardzo dobrą gre to tera 1500exp ale jak masz claymore/m32 lub to i to to spokojnie ci bedzie exp szybko leciał ;) Jak ci sie qr znudza raz na jakis czas Bombing Runa :)

To już kurde nie wiem ;/

Nie chciał bym wtopić tych NXów w np M32 np gdy okaże się,że exp tam leci słabiej niż na BL .

9368_gold.png

Opublikowano

aaa ty masz range taka ze musisz m32 kupic za nx ...No to mas zpoważny problem Można popatrzec tak za BL'a Na platku z dobrym teamem (aidkity mają) i ktorzy ogarniaja kupujesz MIniguna na 30 za dobre statystyki i przjescie calego leci durzo expa a jak dasz 200-300% wiecej to wogole ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano (edytowane)

Jest jeszcze Hired Guns, przy dobrej grze idzie równie dużo expa jak na QR, ale nie licząc HG najlepiej grać QR na platinum, M32 na QR będzie najlepszym wyborem. Fireteamy odradzam, są zbyt monotonne w porównaniu do QR, gra się w nie o wiele dłużej, a różnica w EXP nie jest zbyt duża.

Edytowane przez Flinn
Opublikowano

Jest jeszcze Hired Guns, przy dobrej grze idzie równie dużo expa jak na QR, ale nie licząc HG najlepiej grać QR na platinum, M32 na QR będzie najlepszym wyborem. Fireteamy odradzam, są zbyt monotonne w porównaniu do QR, gra się w nie o wiele dłużej, a różnica w EXP nie jest zbyt duża.

Ok wielkie dzięki.

Topic zamykam

9368_gold.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...