Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Opinie]Rieju - motor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co to w ogóle za marka nigdy o takim czymś nie słyszałem zapewne jakiś chiński chłam... jeśli naprawdę interesują cię motory zakup sobie ścigacza polecam Kawasaki zx12r bądź R1 to są motory a nie jakiś chłam

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka motor wydaje się całkiem fajny, ale poczytaj na sobie na forach i z tego wynika, że jest troszkę awaryjny i ciężko z częściami podobnie jak w aprilli.

Możesz go kupić przetestować i podzielić się wrażeniami czy naprawdę jest wart swojej niemałej ceny ; )

Opublikowano
a co to w ogóle za marka nigdy o takim czymś nie słyszałem zapewne jakiś chiński chłam... jeśli naprawdę interesują cię motory zakup sobie ścigacza polecam Kawasaki zx12r bądź R1 to są motory a nie jakiś chłam

weź wypierdalaj 10 letni znawco co na motocykl mówi silnik.

Opublikowano

Zamiast hiszpańskiego Rieju, kupiłeś gównianego chińskiego Kingway'a. Tylko pogratulować, nie wspominając już, że te pseudo "chopper'y" to totalna "wiocha".

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ty jesteś kurwa chłam... AM6, i do tego HISZPAŃSKA marka młocie, jak nie wiesz to się nie wypowiadaj.

Opublikowano

BUahahahhahahahah

LEWA W GÓRE KURWA hahahahahahha

po 2 jeździe ci sie rozpadnie, na 5 kupionych czopków 5 jest wyrzucana na złomowisko, zajebisty wybór

Opublikowano

Zgadzam się z przedmówca taki choper to szajs i przypał lepiej było pozbierać i kupić jakąś fajną 125.Takie jest moje zdanie.

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

huh, huh kingway hiszpański lololololbiglolol2.

to było do mnie, tak ? to spójrz na mój wcześniejszy post i znajdź tam że napisałem że Kingway jest Hiszpański, znalazłeś, Ty wiesz co !? Ja też nie !

co do TEGO co kupiłeś, wywaliłeś kasę w błoto, sypnie Ci się niedługo, zobaczysz. Co do 80cc jak nie kupisz porządnego kitu Naraku o ile takie istnieją do "łosia" tylko chińskie 80cc to może i będzie miał więcej mocy ale długo się tą mocą nie nacieszysz.

Opublikowano

Aha .

Juz jechałem nim z 6 razy i nie narzekam . :D

Jeszcze cylinder 50.

Jak coś się zepsuje to napisze tu :D

Jutro albo pojutrze jadę z kolegą .On skuter ja chopper .

Mamy zamiar zrobić koło 60km ( w dwie strony) .

Bo on jedzie do dziewczyny :D

Pozdro