Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Pytanie] Do Administracji ( Link )

godomogo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu Podanie Linka do Forum server'a MC jest zakazane ? ( W innych grach typu Metin jest Mozliwe ) , Gdy ktos poda Link do Forum Server TO musi ono zostac podane poniewaz gdy na servie wymagane jest Zarejstrowanie sie aby dostac dzialke , Lub Dodanie do White List'y . A Pod Tematami robi sie niepotrzebny spam , i nabijanie postow przez Admin'ow tego server'a .

Przykad

A: Dodaj Best

B: Dodany

A: Dodaj Marek

B: Dodany

Wyliczajac ze server jest 100 slotowy , I ma Wzięcie , i WL , To Gdy oko 200 osobo doda na wl , Otrzyma on 200 Postow , oraz niepotrzebny spam , Strona Forum w Prezentacji to Wedlug Mnie Podstawa .

Rozumie ze unikacie rozpowszechniania sie innych forum , Ale Do server to podstawa .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano (edytowane)

( W innych grach typu Metin jest Mozliwe )

Podałeś tu zły przykład , bo tam również jest to zabronione... Linki możesz posiadać w swoim "O mnie" (jeżeli się mylę , naprostujcie mnie =P)

Co do tematu - Drodzy Admini , moglibyście wprowadzić możliwość podania linku do forum w prezentacji , gdyż jest to na prawdę uciążliwe... :(

Zły dział :P

Edytowane przez Muner

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Skoro mpcforum jest darmowe, to team nie chcę, żeby gracze zarabiali na tym. Porównaj sobie metina np. i minecrafta ( podobne działy wielkością ), lecz na metinie nie ma whiteliosty i nawet jeśli podasz forum to jest BARDZO wątpliwe, że wejdzie 10 osób po prezentacji. A tak jak napisałeś minecraft ma wl, a więc na czyjeś forum wejdzie załóżmy 100 osób dziennie z różnych ip = zarobek. Możesz za to np. napisać do jakiegoś hostingu o sponsorring za reklamę albo poprostu dostawać kasę z reklam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...