Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]FixMolution [PL] [HAMACHI]

Marcin2476

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1317740680.jpg

hamachi.png

parametry.png

cpu.png

2Ghz

ram.png

2Gb

net.png

2mb/s

linki.png

web.png

5.12.36.57

reg.png

5.12.36.57

klient.png

NARAZIE BRAK

ip.png

5.12.36.57

pl.png

http://www.multiupload.com/HFDEEKWGQL

skan.png

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=27dc8f0fa8fb2fa60c0a23d3709b86d620c6fb3fcff058b354600490a4ab6de7-1316804614

info.png

npc.png

1317744235.jpg

start.png

1317744274.jpg

ulepszacze.png

TYLKO NA EPIKI

exp.png

450

drop.png

450

yang.png

450

video.png

BĘDZIE POTEM

Shinsoo.png

Zamknieta.png

kontakt.png

GRA / HAMACHI

godziny.png

poniedzialek.png

15-21

wtorek.png

15-21

sroda.png

15-21

czwartek.png

15-21

piatek.png

15-21

sobota.png

12-21

niedziela.png

12-21

sieci.png

FixMolution1

FixMolution2

FixMolution3

FixMolution4

itp.

pass.png

123

team.png

[GA]Mugol

[GM]Khard

[GM]Vevo

autor.png

Niektóre sklepy będą edytowane. GM niczego nie daje. Exp i drop jest wystarczająco duży aby samemu wszystko zrobić. Godziny otwarcia mogą ulec zmianie. 6-7bon to bony głównie do pvp więc ceny będą spore ale dla dobrego gracza to pestka. Na serwie jest eq smoka.

stopka.png

Opublikowano

Serwer wygląda na fajny. Wbije i dam edita

EDIT

Czyli tak serwer wydaje sie fajny, nie ma 3ręki trzeba kupować bony nie są edytowane...

EDIT2

Godzina 20:22 a Admin serwera pisze że musi iść spać... Nie polecam serwera są lagi Admin nie trzyma sie godzin otwarcia oraz zamknięcia ...

EDIT3

Administrator ma max 10 lat już ma jednego przydupaska w sieci który mówi mu aby kogoś wywalił z sieci to wywala, dodatkowo Admin lekki kozaczek przez kabelki

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
Opublikowano

Nie zagram, ponieważ nie przepadam za takimi serwerami. Czasami zagram, ale serwer EXP na hamachi to nie za bardzo, bo serwer padnie i wielu ludzi co nasiedzieli się przy EQ stracili czas.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

@up

Psują reputacje !? haha nie rozśmieszaj mnie z tą reputacją i neokidem bo Sam jesteś N30. Nikt reputacji Ci nie psuje tylko mówie jaka jest prawda ! Lag za lagiem ! A to że mamusia każe Ci iść spać to już Twoja sprawa ale staraj sie trzymać tych godzin otwarcia albo popraw że on tylko do 20...

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
Opublikowano

Nie rozumiesz, że jutro idę do szkoły i wiesz... będę się uczył "w przeciwieństwie do niektórych"... Akurat teraz skończyłem przed 21... I nie wyjeżdżaj mi tu z żadną "Mamusią", bo tylko się ośmieszasz takim gadaniem nie wiesz co się u mnie dzieje to się nie udzielaj.

Opublikowano

@UP

Jak ja się niby odzywam do innych graczy? Spytaj się innych osób na serwerze. On zaczął taką dyskusję, więc to jego wina, że nie umie się zachować.

Opublikowano

Te wszystkie miecze są prawdopodobnie dlatego, ponieważ może niektórzy grają na cliencie Denmarka ( Czy jakoś tak:) ) Tam te wszystkie bronie występują lecz nie ma ich u nas na serwerze. Może z czasem zostaną dodane.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Automatycznie wiadomość systemu.

Temat został zarchiwizowany.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...