Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak sam napis wskazuje Setup is Starting... co znaczy instalator jest uruchamiany więc bądź kurwa cierpliwy i zaczekaj a nie codziennie z nowym problemem przychodzisz...

Opublikowano

Maxxikk szkoda mi Cię szczerze jesteś największmy spamaerem na mpc,w kazdym temacie masz swoje zdanie i wgl nie pomagasz.

Nie bij mamo !

Opublikowano

człowieku spier... do szkoły się uczyć a nie się udzielasz codziennie jakiś gówniany problem tu przynosisz chodź kurwa czytać nie umiesz bo napis instalator jest uruchamiany uznajesz za błąd pie*** się w głowę gówniarzu , i chuj ci do tego czy spamuje czy nie spamować mogę ważne że warnów nie mam :)

@topic

zaczekaj aż się wczyta instalator a nie przybiegasz z płaczem na mpcforum

Opublikowano (edytowane)

Nie jestem twoim kolegą żebyś się tak do mnie odzywał.

Pozatym do tematu na laptopie jak instalowalem to troche czekalem a tu ile 15 minut mam czekac?

Edytowane przez Upity

Nie bij mamo !

Opublikowano

Ja pieprze, jak się włączy to będzie, co my prorocy jesteśmy, żebyśmy wiedzieli kiedy Ci się instalator włączy...może w googlach poszukaj :mellow:

Opublikowano

nie ma takiej możliwości by nie był

widocznie piracka kopia , nie dość że źle nagrana to i przy okazji uwalone w niej pliki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

No z tego błędu co pokazał, wynika tak jak napisałem , lecz dziwne, żeby nie było. No może jest tak jak mówi Robem, wersja nie jest oryginalna. Powiedz tak szczerze, kupiłeś tego Windowsa, czy pobrałeś z sieci?

Opublikowano

No z tego błędu co pokazał, wynika tak jak napisałem , lecz dziwne, żeby nie było. No może jest tak jak mówi Robem, wersja nie jest oryginalna. Powiedz tak szczerze, kupiłeś tego Windowsa, czy pobrałeś z sieci?

tak kupil pirata w mm.... znasz odp na to pytanie