Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shenzu.pl[DEDYK]

kasakasaikasa

Serwer OFF / ON ? :D  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak myslicie serwer bedzie jeszcze ON ?

• Tak
      1
    • Nie
      6
    • Tak, ale zrobia reset postaci
      2
    • Nie, team to dno..
      5
  2. 2. Czy usuwanie perel to dobry pomysl ?

• Nie...
      6
    • Tak...
      8
  3. 3. Co myslicie o systemie ulepszen ?

• 10 jest super
      1
    • 9
      0
    • 8
      1
    • 7
      1
    • 6
      0
    • 5 nawet..
      1
    • 4
      2
    • 3
      0
    • 2
      1
    • 1 totalne dno..
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety nie bedzie ;] Chcesz dowodow ?

Po powstaniu serwera Shenzu, "Shenzu" siedzial 24/7 na zapowiedzial itd itp zamiast cos kroic przy swoim serwerze...

Cytat z Zapowiedzi Metex3 :

Odrazu mnie odrzuciły te hwangi i szmaragdy przerobione w paincie, oraz paskudny interface.

Moze moje "zarzuty" sa zle lecz, gdybym sie mylil to SHenzu odpowiadal by nam na wiadomosci "spamy" itd itp...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Officialne info z wczoraj:

Nasz serwer nie pracuje ponieważ przy wgrywaniu modyfikacji pliku konfiguracji FreeBSD wymieniali nam zasilacz, przez co plik stracił między innymi konfigurację adresacji internetowej. Technicy otrzymali już wskazówki co powinni zrobić więc oczekujemy na naprawę szkód wyrządzonych nie przez naszą winę. Wszystkie pliki po za jednym zostały zachowane więc nie przejmujcie się, że będzie jakaś cofka. Dalsze informacje przekażemy tak szybko jak tylko otrzymamy jakieś nowinki.
Opublikowano

Wymienili zasilacz hahaha i jeszcze wskazówki od was otrzymali. Takie ściemy to możesz pisać sobie na blogu, wiesz przynajmniej że ten serwer ma 4 zasilacze ???

Napisz że 4ever bo nie wiem czy czekać.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Kurwa pisali ze mają problem z maszyną.... a wy juz sracie żarem ze off 4ever nie spamujcie tylko czekajcie na potwierdzone info od teamy....

d2cc2690e52fe9eef7aadd63e4b54035.gif?1322515096
Opublikowano

Dobiłem już 70 i fajne eq zrobiłem ale trudno nie ma sensu grać na takim serwerze. Dziś o 18:30 rusza BlitzMT2. Zapraszam. Nowe eq, nowe m1:), nowe mapy, 17 rodzajów wierzchowców, 6skille, nowe mapy co 10 lvli ogólnie serwer który powstawał jakieś pół roku ale full ogar. A co do Shenzu niby mała przerwa i padł cały host. Jak serwer się wogóle podniesie to będzie na nim grała 1/5 tego co wcześniej

Znowu PL ;D

Opublikowano

Mogłbys podac link do zapowiedzi czy cos tego BLitza ? ;]

Dobiłem już 70 i fajne eq zrobiłem ale trudno nie ma sensu grać na takim serwerze. Dziś o 18:30 rusza BlitzMT2. Zapraszam. Nowe eq, nowe m1:), nowe mapy, 17 rodzajów wierzchowców, 6skille, nowe mapy co 10 lvli ogólnie serwer który powstawał jakieś pół roku ale full ogar. A co do Shenzu niby mała przerwa i padł cały host. Jak serwer się wogóle podniesie to będzie na nim grała 1/5 tego co wcześniej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Teraz we wrześniu i październiku wystartowało i staruje tyle serwerów że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie:) Ja na Blitzu zagram bo takiego serwera jeszcze nie było zobaczymy czy ludzie będą chociaż

Znowu PL ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...