Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie,Dyskusja] Tak czy Nie ? Championi ..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ostatnio widzicie/widzieliście dużo rasowych champów schodzi z ceny ,np. Jax ,Ryze , Garen. Zaczynają się robić promocje z tymi za 6300. Ujmę to tak , poczytałem troche i RiotGames nie mają jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie ,ale może w 40 %. Niektórzy championi z 6300 (Malzahar , Twitch) mają zejść do ceny 4800 ,3150. Tak samo z tego typu jak Shen . Czyli tzw. niedoceniani. Podobna to ma być jakiś projekt coś w tym stylu. Chcą ustąpić miejsca Xerathowi , Kascośtam -(Ta lisica). W dodatku podobno nie chcą żeby zbyt dużo bohaterów było za 6300 i zwiększyć grywalnosc niektorymi poprzez zmniejszenie ceny. Jax to był kiedys moj main , jednak jak dostal tego pieprzonego nerfa i zszedl z ceny odstawilem go w kat. Niestety Garen tez .. i Alistar . Kazdy moj main zostaje zdjety z ceny.

Przekonamy sie wkrotce. Ale dotychczas jakie są wasze opinie na ten temat ?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano (edytowane)

Starsze - zchodzimy z ceny to jest polityka riotu i wcale tak nie jest od niedawna taki gp czy akali tez byli kiedyś za 6k .. jak wchodzili każdego hero czeka przecena

Edytowane przez Rápido

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Taa ,ale to będzie masowe zdjęcie kilkunastu postaci

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

To jest ich polityka i w dodatku dla nich opłacalna. Zyskują dzięki temu mnóstwo nowych graczy. Wbijają sobie do shopu patrzą "ooo, ale fajnie chapioni tacy tani uzbieram sobie i pogram" i przez to jest dużo nowych graczy, a że starszych graczy to nie cieszy to już nie jest taki problem, bo raczej dużo ich nie odejdzie z tego powodu.

Moim zdaniem jest to polityka 50/50 , ale cóż jest to dla nich z zyskiem i nic nie poradzimy.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ktoś mi kiedyś opowiadał, że wszystkie były za 6300 i ludziom nie chciało się tyle grać, więc opuszczali gre.

Więc to dobrze, że obniżają ceny championów, niech tylko obniżą vayne i będzie super. :D

Opublikowano

Obniżają ceny, żeby ludzie grali tymi postaciami i kupowali do nich skiny. Proste. Pewnie dla większości ludzi to problem uzbierać 6k bo nie grają na tyle często

Jak dla mnie to nawet dobre chociaż wiadomo, że żal mi kasy którą wydałem, a postać potem zeszła z ceny .. Trudno się mówi

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Taaak ,ale jak kolega wyzej napisal nie moze byc 80 championow w grze za 6300 wiec ja troche jestem za tym projektem , bo zawsze docenialem Shena ,ale nigdy nie bylem sklonny dac 3150 RP za niego