Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

X-world Kopiowanie Itemow Itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od jakiegos czasu gram na x-world jest to wersja 1.04d jest to serwer zabezpieczony jak każdy chyba wie.Mam pare pytań probowalem na nim uruchomic wpe pro i pakiet na chyba exe item nie wiem czy pakiet byl dobry ale wiem ze nie zadzialalo w prace nic sie nie pojawilo.Wpe pro musi dzialac na tej wersji bo jak wpisywalem to co mi sie pojawilo to postac w mieście mi zaczela latac xD.Wiec mogłby mi ktos powiedzieć JAK URUCHOMIĆ Wpe pro na x-worldzie I JAK GO SIE OBSLUGUJE ? i czy Jest mozliwość kopiowania itemow na tej wersji ? moze poprzez Wpe pro ?.Gdzieś Tu na forum wyczytalem ,że dziala simple hack ,czy ten dla wersji 1.05d tez sie uruchomi na x-worldzie ?.I to chyba na tyle chyba ze znacie jeszcze cos ciekawego co pujdzie na x-worldzie moze speed hack?.

P.S.nie dawajcie mi linkow do obslugi tego programu tylko najlepiej sami opiszcie jak to robicie.

Pozdro Faldor

Opublikowano

Niestety musze zmartwic ciebie, ze zle slyszales bo nic nie dziala na x-world z kopiowania, jedynie mozesz wlasnie speed hacka na wlasna odpowiedzialnosc uzywac o ile chcesz w szybkim tempie dostac bana.

Opublikowano

a co z tym simple hackiem ? ale mam szanse pokombinowac cos z pakietami zeby cokolwiek zrobić ?moze jednak da sie cos zrobic z wpe pro

Edit>

P.S.zeby uzuwac wpe pro musze zainstalowac loopbacka czy jakoś tak ? moze dlatego dostawalem DC?

Opublikowano

Ten program na x-world dziala jak na kazdym innym ale maja tam zablokowane wysylanie pakietow do serwera i lokalizuja hackerow.

Opublikowano

na x-w dziala s-h ale oplacalne to jedynie dla mg i to tez nie do konca bo wszystkie dzieci z serwera sie do ZOMO zapisaly..co do wpe.. nie wiem.. wiem ze jest taki bug.. ze jak sie podniesie item i warpnie gdzies to shadow tego itemu zostaje nam w inv wiec moze ktos potrafilby cos wymyslic na to zeby dalo sie cos z nim jeszcze zrobic:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...