Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Dmg hack, mh XenoxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie poszukuje dmg lub multi hacka sprawdzonego na XenoxMT2. Serwer na plikach 2010 jednak tekstury i jeszcze jakieś pliki są po za klientem(tak musi być, tak napisali autorzy klienta) inaczej nie działa sprawdzałem. W tym właśnie tkwi istota problemu. Więc zwracam się do ambitnych użytkowników MPC z prośbą o pomoc w obejściu tego zabezpieczenia:) Będzie tu potrzebna wiedza gdzie co się znajduje.

Sprawdziłem wszystkie sposoby. Odpalałem grę przez obejście, przez moda 2010SF w kliencie pl'a i AtlantisMT2. Dodawałem porty itp. Serwer się logawał wieczność i nigdy mi się nie połączył. W skrócie nic nie działa:)

Będę naprawdę wdzięczny i myślę, że nie tylko mi to pomoże. Z góry dziękuje za pomoc:) oczywiście reputacja i +/- polecą dla tych którzy zdecydują się mi pomóc:)

Prosze administratorów o niezamykanie tematu bo na pewno będę miał pytania:) Kto nie gra na Xenoxie nie wie jaki to dziwaczny klient(w częściach).

Opublikowano

Xenox to jest tak kur** zabezpieczony server że tam chyba nawet nie można piosenki w m1 zmienić ;D Nie ma na niego ŻADNYCH cheatów i bardzo dobrze bo jest to potwornie łatwy serwer.

Opublikowano

Niemożliwe:) Mnie ktoś na dmg pocisną ostatnio. Myślałem dokładnie tak jak Ty aż do tego momentu. Ale jak dostałem poczwórną szarże i potrójne obrażenia z hita zmieniłem zdanie:)