Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Herobrine

kolot17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko czy herobrine istnieje ?

Znalazłem info na minecraft wiki

To jest ukryta treść, proszę

I na screenie jest pokazana wersja 1.0.16_02 ! A w historii wersji minecrafta nie ma takiej wersji ! Jest tylko 1.0.16_01 potem jest 1.0.17. !

Historia wersji

To jest ukryta treść, proszę

Po 2 dlaczego zdjęcie jest w takiej pozycji ? Nie mógł kamerę skierować na niego ? Czemu jest taka mgła ?

Dlaczego tyle razy usuwano herobrine z gry ? Co do wersji czemu mieli 1.0.16_02 jak była już dostępna 1.0.17_04(23 sierpnia wyszła wersja 1.0.17_04 a nagranie i zdjęcie było 30 sierpnia).

Na kanale nie ma tego nagrania ? Podobno jest to jakiś mod czy coś w tym stylu którego autorem jest jakiś douche.

Kto to jest douche ? Jest z nim coś związane z pixel art(więc możliwe że herobrine to tylko podmieniona texturka drzwi)

Jest jeszcze ten dziwny tekst :

Zauważono, że niektóre ofiary tortur, podczas tego aktu, uciekają do świata swojej fantazji, z którego nie mogą się OBUDZIĆ. W tym katatonicznym stanie ofiara żyła w świecie niemal identycznym jak jej zwykły świat, lecz nie jest tam torturowana. Jedyny sposób, w jaki może się dowiedzieć, że musi się OBUDZIĆ to notatka, którą znajdą w swoim fantazyjnym świecie. Uświadomiłoby to ich o swoim upośledzeniu, powiedziałoby, że muszą się OBUDZIĆ. Nawet po tym, może minąć kilka miesięcy, zanim ofiara odrzuci swój wymyślony świat, i PROSZĘ, OBUDZI SIĘ...

Gracz

Is "he" a real entity ingame or is it just a successful_troll.swf?

Odp. Notch'a

It's not real. =) But it might be soon!

Poszukam jeszcze więcej info o nim

Ale tak ogólnie to co sądzicie ? Istnieje czy nie ?

PS. Proszę o odpowiedź na moje pytania zawarte w tekście.

8dcad97e414b32a2971cba1.png
Opublikowano

Nie istnieje po raz tysięczny.

Od pół roku jest temat o herobrine,tylko że już nikt w nim nie pisze

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...