Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] postać zabawka na td10 - koszty i jaka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich. ostatnio trochę znudziło mi się granie moim kapciem i postanowiłem zrobić sobie postać, a dokładniej rmc na td10. Zastanawiam się jednak czy niebędzie mnie do zbyt drogo kosztowało, a nie ukrywam, mało mam kasy. Tak więc proszę was, żebyście mi podpowiedzieli czy opłaca się robić rmc.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

na td10 nie opłaca się robić rmc najbardziej opłacane postacie to luk i kapeć ponieważ są bardzo dobrzy na każdym td a poza tym tylko na td dla tych postaci jest jakieś eq z dobrym plusem i bonem

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

no tylko że jak rmc ma dobre stuny to taki łuk może nawet niedać rady udeżyć raz rmc, chociaż łucznik też by sie nadał, ale rmc bardziej taki "cichym-zabójcą" jest

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do4story przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowałem sie na postac na4story napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisałem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając

słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

Ps. jak oni to robią czy ja tez tak mogę muszę kopić korbę czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Opublikowano

rmc jest bardzo dobrą postacią tylko trzeba umieć nim grac bo nie każdy potrafi jest to postać bardzo specyficzna i nie dla każdego do ogarnięcia

39052_zps71e43729.png

Opublikowano

a ile potrzeba? bo aktualnie mam około 3g ale to ciągle rośnie

A wydarzylo sie to tak

Opublikowano

Przy obecnych cenach to na td10 nic nie kupisz ja jak robiłem sobie kapłana to wydałem 180g z czego 110 na sierp ale na luku też trzeba wydać dużo kasy bardzo dużo uzbieraj trochę i dopiero zacznij coś kombinować

39052_zps71e43729.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...