Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hahaha <rotfl> Hahahahaha <lol> Hahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj dostałem warna od naszego nowego moda, wiku93, i pod tytułem "obraza mnie" jeszcze do tego z błędem, nie wydaje mi się żebym go w jakiś sposób obraził tak więc czekam na wytłumaczenie, czy ty po prostu dostałeś moda i dla zabawy wklejasz warny, czy coś ci się przywidziało??

Proszę o nieusuwanie tego tematu, chcę to zrobić publicznie, na tym polega konfrontacja

@edit: domyślam się na czym mogło polegać obrażenie, http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic...mp;#entry311437

Ale myślę że to raczej nie była obraza, jakbym napisał że się bawisz wibratorem pod biurkiem, to rozumiem, ale mniejsza z tym.

Myślę że wiku obraził mnie bardziej, bo on w sumie mógł się obrazić o to że niby na forum moderatorów nie ma,

Tak więc proszę o zdjęcie tego warna, bo nawet w sądzie by było umożenie sprawy (wiem co mówię)

ts-poland

Opublikowano

tak nowego moderatora jestem tu jakoś od stycznia, jestem aktywny na forum i dobrze wiesz za co dostałeś i dostałeś go sprawiedliwe i dostajesz 2 pisałem wyraźnie w regulaminie z takimi sprawami to na pw ;)

Opublikowano
Witam, dzisiaj dostałem warna od naszego nowego moda, wiku93, i pod tytułem "obraza mnie" jeszcze do tego z błędem, nie wydaje mi się żebym go w jakiś sposób obraził tak więc czekam na wytłumaczenie, czy ty po prostu dostałeś moda i dla zabawy wklejasz warny, czy coś ci się przywidziało??

Proszę o nieusuwanie tego tematu, chcę to zrobić publicznie, na tym polega konfrontacja

Jak wszyscy wiedza, slowo "obrazac" jest bledem ortograficznym - brawo, a teraz zajrzyj do slownika.

Hehe, pierwszy raz widzę moda w temacie, wiku93, chyba mu się niechcąco kliknęło jak walił konia pod biurkiem

TO jest obraza i ciesz sie ze nie dostales nic wiecej niz warna.

Ta twoja konfrontacja jest w tym dziale spamem, wiec dostajesz warna za spam, closed.

PS. Tak, wilku93 to nowy moderator. On jest najdluzej moderatorem z naszej trojki, ale co tam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...