Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam pytanie otoz od dluzszego czasu wywala mi blad " Microsoft Visual c++ Runtime libary, Runtime Error ! Program C ; program files / .... bla bla bla Nie wiem co tu pisze bo nie widac , R602

-Floating point suppor not loaded...

Ktos wie moze czemu mi sie takie cos moglo pojawic? Jezeli ktos pomoze daje limit + i 5...

A i jeszcze jedno mam bodajze jakiegos wirusa bo nie moge zainstalowac antywirusa poniewaz automatycznie wylacza mi instalke i co zmienie w regu wpis to mi go zamienia z powrotem na poprzedni jaki byl, wylacza mi menedzera zadan i nie pozwala zmieniac wpisow rejestru i dlatego niektore gry mi niedzialaja, jezeli zly dzial sory i prosze o przeniesienie

PS

sorki za bledy pisalem szybciej niz czytalem :D

walnij MINUSA;)

nicki na serwerach : mattis, mordulek

Weteran
Opublikowano

Prawdopodobnie musisz zainstalować to http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?displaylang=en&id=3387

A co do drugiego pytania to pobierz ccleaner, odkurzacza czy coś w tym stylu(podejrzewam błędy w rejestrze), jeżeli czyszczenie nic nie pomoże, to może przeskanuj komp internetowym skanerem?

@Edit: w sumie ccleaner może pomóc też na pierwszą dolegliwość.

Opublikowano (edytowane)

@UP co do tego cclenaera to jak klikam uruchom cleaner to pisze ze mi usunie wszystkie pliki systemu ... < wtf? :D

@EDIT dobra z plikami rejestru w miare ogarniete ale te bledy c++ nadal rozpierdzela;///

Edytowane przez tenta

walnij MINUSA;)

nicki na serwerach : mattis, mordulek

• Dodaj nową pozycję...