Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Szukam paczki pluginów lub chociażby kilka pluginów które warto byłoby wgrać na serwer Hero Mod który właśnie tworzę. Szukałem po googlach oraz po MPC lecz zbyt wiele pluginów mnie nie zaciekawiło. Proszę o pomoc lub jak ktoś chciałby mi bardziej pomóc o linki. Sensowne odpowiedzi na "poziomie" będę nagradzał "+"-kami ; )

Pozdrawiam.

Edytowane przez arakersos
Opublikowano

Ty się wgl. nie wysiliłeś, tylko "dajcie mi".

Sam chyba wiesz najlepiej czego ten serwer chce i powinieneś dobrać. A jeżeli Ci się nie chce napisz co chcesz.

Opublikowano

Nie mówię , że mi się nie chce czytaj ze zrozumieniem proszę. Zachowaj się jak na człowieka rozumnego przystało.

Pisałem propozycję pluginów + linki jak ktoś chce pomóc , ponieważ sam zbyt nie mam dużo pomysłów.

Opublikowano

Chcesz dobry server to poszukaj pluginów sam.

A i

Sory , ale chodziło mi o pluginy od razu pod Hero Moda... Dzięki , ale nie zbyt się wysiliłeś.

Pluginy pod hero mod'a? Chyba sam hero mod jest pluginem o ile to coś jest na mp.I skoro to plugin to ma już

wszystkie potrzebne rzeczy a jedynie co możesz dodać to rzeczy od siebie,nie zaburzające jego pracy.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

To może nam podaj pierw link do samego mod'a?...

OMG

My nawet nie wiemy o co tam chodzi..

I jeżeli to jest na server to plugin a nie mod.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Przepraszam plugin nie mod. Przepraszam , ale pisze na szybiego , ponieważ cały czas robimy serwer. Jeżeli ktoś może coś w stylu hero mod takie potrzebne do tego pluginy jak ktoś coś kojarzy , lub mysli , że jakiś plugin by przypasował to poprosze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

OMG!,

OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!,OMG!

Nie ogarniasz że my nie wiemy co to "HeroMode" ?

@edit przesadzilem z tym OMG!, ale mnie poniosło

Edytowane przez specnaz002