Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black ops nie włącza się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie proszę o nie przenoszenie do działu calla gdyż tam wchodzi jedna osoba na godzinę i nikt prawie nie odpisuje ...

A więc zakupiłem black opsa , i tak samo jak w call of duty 2 i 4 singl player mogę włączyć tylko raz .

Za każdym razem jak gram w singla za pierwszym razem i go wyłączę nie chce się włączyć ponownie po prostu włączam go normalnie i nic się nie dzieje .

mam procka AMD a karte GeForce , 3 GB ram

nie wiem od czego to ale mam tak z każdym codem ...

mam zaktualizowane sterowniki .

aha jest możliwość włączenia tryby zombie bez wchodzenia na singla ?

NJxbd4x.png

Opublikowano

czy aby na pewno ci się dobrze cod zainstalował? spróbuj znaleźć też cracka może to pomoże nigdy nie miałem takiego problemu więc nie mogę stwierdzić co jest tego przyczyną

Opublikowano

słuchaj jakby mi się to tylko w black opsie przytrafiło to bym zrozumiał ale instalowałem 2,4,6 i wszędzie było tak samo grałem w singla tylko raz za drugim razem już nie strartuje wgl jedynie w 2 mogłem jeszcze w multi pograć ale to było na cracku .

NJxbd4x.png

Opublikowano

jakiego systemu używasz bo może to być i tego wina zwykle jak przytrafiało mi się coś z grą to było spowodowane tym że albo czegoś brakowało albo coś było uszkodzone..

Opublikowano

to nie mam pojęcia co się może dziać obstaje przy tym że jakiś plik musi być uszkodzony lub po prostu znajdź jakiegoś cracka który to wyeliminuje

Opublikowano

to nie mam pojęcia co się może dziać obstaje przy tym że jakiś plik musi być uszkodzony lub po prostu znajdź jakiegoś cracka który to wyeliminuje

właśnie chodzi o to że tyle to i ja wiem , tylko jaki plik uszkodzony czy jakiego cracka trzeba to już pojęcia nie mam bo nawet nie wiem jaka jest przyczyna tego że nie działa

NJxbd4x.png

• 4 tygodnie później...