Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam maga/zwiadowce 45/28 i wydaje mi sie że źle rozdalem skille czy jakiś zaawansowany mag może mi napisać bulid pod maga jakie skile powinienem brac a jakie maxkowac bardzo prosze o pomoc.

Opublikowano

Ja ci napisze tak rozwijaj to co ci się podoba lecz pierw PŁOMIEŃ, Kula ognia , błyskawice do 30 wyładowanie ile chcesz , potem bufki a potem elitki rozdawaj na fula ale róże wiatru do 5 a wybuchy w ogóle a tak poza to jak chcesz krytyk to rozwijaj ognistą strzałę a nie pierwszy buffek od wiatru ,. Rozwijaj tez oczyszczający ogień i burze z piorunami, i rozdaj wiedzę ognia i wiatru na fulla :) ja tak mam i jest oki :) ponadto jak będziesz koksem kupuj : Kiełbasa motiego, Dotyk jednorożca, miksturę bohatera, żarło za pamiątki na atak i hp (mieszanka i chrupkie udo) i coś jeszcze tylko nie pamiętam co :) Statuj sie w Inteligencje/Wytrzymałość/Atak Magiczny ponadto kup sobie papugę ognia najlepiej święte jajo :)