Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Zebka KONTO ZHACKOWANE PRZEZ.... NOWY FILMIK W TEJ SPRAWIE ;] 3.10.2011 ;P

Daniel11l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up konta nie muszą mu oddać... jeśli np dostał je od kogoś a nie grał od początku poproszą go o dane podane przy reje i po chłopaku konta nie dostanie tak jak mój dobry kolega ruskie mu konto ukradli a bp poprosił go nr tel z którego były wysyłane sms po założeniu konta a chłopak nie zna bo dostał konto od kolegi dawno temu

EXPmIpC.gif

Opublikowano

zapewne sprzeda a co innego może zrobić a osoba do której konto należy walczy a nie zakłada nowe ;P czyli historia tego konta może być ciekawa

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Dodał dla ciekawych ludzi więc się nie czepiaj do tego zebek sam zakładał konto bo wiem, ale powiedzcie mi jak można zrobić w 47dni ponad 800mln czy ileś tam pd do tego FE i 200k białki ? Kto oglądał filmik z nowym kontem zebka na US będzie wiedział ocb

zakaz handlu

Opublikowano

To konto Romiego, nie zebka.

Co do PD, to i tak mało nabił :)

Zrobienie alfy zajmuje ~30min, i mamy z niej z boosterami praiwe 20 mln PD.

Bot 24/7 we wrota i wiola :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ten filmik wrzucił nefi po tym jak mu koles zajebał konto to nefi sobie na nim latał i bił statki to nie on mu zajebał generała ;D

Opublikowano

Ja zależy od chęci, osobiście starcza mi 327mln PD, więcej to już expie przy okazji,

sam się wczoraj zdziwiłem, jak wbił mi 18lvl, bo myślałem, że brakuje mi z 100mln xD

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...