Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castelvania Survival-RPG 1.8.1

Musiol18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

cooltext5700437021.png

Serwer jest swiezy , moim pomyslem jest stworzenie klimatycznego mrocznego swiata z duza iloscia potworow, oczywiscie wszystko to owiniete dobra zabawa, serwer ma dzialac na popularnych pluginach typu hero i job czy SimpleClans, dlaczego nazwa serwera Castelvania otoz z opowiadan tak zwal sie zamek lorda Draculi kojarzy mi sie on z mrocznoscia i potworami a swiat ma byc wlasnie w tym klimacie, nie bedzie jednak tylko rpg, mam zamiar wprowadzic tez survival ktory bedzie odgrywal kluczowa role bo castelvanie beda zamieszkiwaly straszne plugactwa lktore zaczaja sie w mroku noca na gracza tez bedzie mial za zadanie przezyc, oczywiscie bedzie smaczek fabularny jak i mozliwosc stworzenia wlasnej wioski czy faktori, mam zamiar zrobic tez strone dla serwera, i wiele wiele innych fajnych pomyslow, niestety zrealizowanie tego samemu troche czasu, wiec jezeli jestes masz chęć i podobna koncepcje do mojej pisz na pw szukam miedzy innymi 2 Adminow 2 moderatorów, ludzi ktorzy chca budowac serwer, wymagane sa zdolnosci i kreatywnosc, zainteresowanych w tym celu prosze zeby odezwali sie na pw , lub zawitali na serwer, nie przestraszcie sie ze jeszcze nic nie ma

adresip.png

IP serwera - 46.186.73.62

czasonline.png

Nie wiesz kiedy możesz oczekiwać na Castelvania RPG? Oto podana rozpiska na cały tydzień:

Poniedziałek:cala dobe

Wtorek:cala dobe

Sroda:cala dobe

Czwartek:cala dobe

Piatek:cala dobe

Sobota:cala dobe

Niedziela:cala dobe

teamdz.png

Własciciel: Musiol

Admin #1: brak

Admin #2: brak

screenshotyw.png

Screenshooty - [/color](kliknij)

dodatkoweinfo.png

[/center]

chceszmiec.png

Edytowane przez Musiol18
Opublikowano (edytowane)

Zaraz wbije i oblookam serwer ;)

@edit

Jak narazie to jedne wielke lagi :P.Ale sądze,iż admin to naprawi.Chyba na jakiś czas serwer off (tak sądze)

Edytowane przez hubkol7

Człowiek człowiekowi wilkiem.

Opublikowano (edytowane)

@UP

Po 1. masz max 10 lat ;)

Po 2. poćwicz nad orto;)

Po 3. hetnie błendy tp mnie rozwalaja ;)

Edytowane przez MeGa ogaR
  • Dodaj nową pozycję...