Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pisze podanie bo wyslalem sms na speedboost i jest problem z numer bo wpisuje swoj +48 xxx xxx xxx ale wyskakuje cos takiego: (Mobile Phone Number (include the country) Please enter a phone number with only number Example:19058822600. Please do not enter any spaces punctuation. Include the country and city code.

a druga prosba to jak wpisac po angielsku ze nie dostalem boostow po wyslaniu sms-a o tresci "PAY"?

Z gory dziekuje:)

P.S wpisalem tylko: Did not receive speedboost.

Edytowane przez Cabrondriver
Opublikowano
Pisze podanie bo wyslalem sms na speedboost i jest problem z numer bo wpisuje swoj +48 xxx xxx xxx ale wyskakuje cos takiego: (Mobile Phone Number (include the country) Please enter a phone number with only number Example:19058822600. Please do not enter any spaces punctuation. Include the country and city code.

Tak Ci wyskoczyło bo może nie wybrałeś narodowości.

a druga prosba to jak wpisac po angielsku ze nie dostalem boostow po wyslaniu sms-a o tresci "PAY"?

Nie musisz pisać po Angielsku.Możesz do nich napisać po Polsku - ja też miałem problem z zakupem przez sms(zeżarło mi kasę z konta a boost'ów nie dostałem)Ja na początku pisałem do Supportu EA,ale mi powiedzieli żebym napisał do BOKU Pat By Mobile - Ci co zajmują się płatnościami sms.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano (edytowane)

Tak Ci wyskoczyło bo może nie wybrałeś narodowości.

Nie musisz pisać po Angielsku.Możesz do nich napisać po Polsku - ja też miałem problem z zakupem przez sms(zeżarło mi kasę z konta a boost'ów nie dostałem)Ja na początku pisałem do Supportu EA,ale mi powiedzieli żebym napisał do BOKU Pat By Mobile - Ci co zajmują się płatnościami sms.

A wkoncu dostales te boosty? Oddali kase? Ja tam napisalem do tego boku.

Narodowosc mialem:)

Edytowane przez Cabrondriver
Opublikowano

Napisałem do nich i powiedzieli żebym wysłał im skan billingu połączeń,ale u mojego operatora kosztuje to 30zł!!,więc mi się nie opłaca.Powiedzieli że się tym zajmą i na tym się skończyło.A boostów nie dostałem.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif