Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak grać w Black Ops w oknie ?

iLoveCR7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie, nie wiem jak grac w Black Ops w oknie. Wiem bylo juz takie pytanie ale u mnie nie da sie otworzyc tego config_mp.cfg. Prosze o odpowiedz.

r

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam pytanie, nie wiem jak grac w Black Ops w oknie. Wiem bylo juz takie pytanie ale u mnie nie da sie otworzyc tego config_mp.cfg. Prosze o odpowiedz.

Otówrz grę, następnie opcję i grafika tam pod rozdzielczością jak dobrze pamiętam jest "pełny erkan" i to zmień na "nie".

A config_mp da się otworzyć tylko musisz wybrać jakim programem będą otwierane pliki .cfg.

Jeżeli nie znajdziesz tego co napisałem w pierwszym zdaniu (bo mogłem się pomylić bo dawno Black Opsa nie włączałem), wciśnij tyldę (to nad przyciskiem "tab" i obok "1") i tam wpisz:

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano

Otówrz grę, następnie opcję i grafika tam pod rozdzielczością jak dobrze pamiętam jest "pełny erkan" i to zmień na "nie".

A config_mp da się otworzyć tylko musisz wybrać jakim programem będą otwierane pliki .cfg.

Jeżeli nie znajdziesz tego co napisałem w pierwszym zdaniu (bo mogłem się pomylić bo dawno Black Opsa nie włączałem), wciśnij tyldę (to nad przyciskiem "tab" i obok "1") i tam wpisz:

Bardzo ci dziękuje, a znasz może jakiegoś działającego WH do Black Ops'a ?

r

Opublikowano (edytowane)

Zobacz to:

Edit: a to:

Hmm to 2 nie odpala mi się może coś źle robię.

- - - -

zabronione jest pisanie jednego postu pod drugim od tego mamy opcje '' edytuj ''.

Edytowane przez ReallSkill
Regulamin!

r

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...