Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Montage]LennyPL l 5 l Feel my blood

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

heh , widzisialem twoj megafon w grze podczas chyba eventu miedzy 19-20

Ogolnie filmik taki se, moglo byc lepiej. Kilka fajnych akcji ale reszta nic specjalnego

Edytowane przez Bezimienny.
Opublikowano

widzę że ogarniasz już bardziej efekty, ale ten efekt z ogniem odpuść sobie albo wyjeb ten znak wodny w prawym dolnym rogu ;)

dość długo to robiłeś ;P

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Nowicjusz
Opublikowano

Zajebiste fragmovie ;d Jeżeli w CA też się na takiego typu filmiki tak mówi. :) Montaż bardzo dobry ;)

A tak przy okazji, mogę zapytać jakim programem przerabiałeś filmiki? Z góry thx za odp :)

smIr0f.png
Specjalista
Opublikowano

wszytko pięknie fajnie ale mam parę zastrzeżeń za które ja i każdy szanujący się gracz na victorze by Cię wyjebał

gdy byłeś w bravo na warhead, rattle i short rushowałeś, nie ważne że ze snajpą, rush to rush

no i w paru przypadkach grasz na jakimś noob roomie, czemu? widać, jak raz zabiłeś typa ro hp Ci dropło, 2 rzecz sam fakt że nie wyjebali Cie za rusha

tak to fajny ogar masz

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Snajperki ogarniasz wystarczająco żeby robić dobre Montage. Rashujesz przy rashowaniu twoje kile mnie nie podniecają gdyż np. ja jak atakuje biegne z nożem żeby szybko wbić do bravo i w takiej sytucacji nie ciężko kogos zabic nawet ze snajperki.Nie przesadziłeś z efektami to mi sie podoba.Fajne strzały z pistoletu. Strzelanie przez kratki fajne.Montage długo robiony widać to ;).

7/10

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• 1 miesiąc temu...