Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!!!

tworząc serwer nie wiedziałem że zachce mi sie zrobić dwóch światów i z kumplami robiliśmy coś w stylu nowożytność, lecz potem pomyślałem że lepiej średniowiecze zrobić bo by było ciekawe, stworzyłem nowy serwer z nowym światem, zacząłem tam budować, lecz potem zorientowałem się że fajnie by było zrobić tak żeby na jednym serwie było nowożytność jak i starożytność lecz zbyt dużo wybudowałem na starożytność żeby zacząć budować od zera na tym starym serwie, przypomniałem sobie że na pewnym serwie gdzie grałem był taki plugin że można było parę światów( mapek ) dać na jeden serwer, gdzie przy pomocy portali (jak do netheru) można się na nie przenosić, lecz nie wiem jak tego plugina znaleść u pana google więc zwracam się do was, może wy mi pomożecie.

Opublikowano

Dzięki, mam nadzieję że to będzie to, a dałbyś radę dać link do pobrania, jestem słaby w angielskim i nie rozumiem tutków jak to wgrać.

Opublikowano

Dzięki, mam nadzieję że to będzie to, a dałbyś radę dać link do pobrania, jestem słaby w angielskim i nie rozumiem tutków jak to wgrać.