Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 4 Multiplayer Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a teraz mam inny problem z multiplayerem otóż to taki problem że jak chce sie połączyć z jakimkolwiek serwerem in lobby czy juz proggres to gdy jest nawet 26 graczy i chce sie polaczyc to ja jestem sam na liscie graczy a gdy wcisne literke P to ci wszyscy gracze są i tak jakby już grali a ja chociaz jestem polaczony z kogoś sesją to mam takjakby GM'a sesji czyli moge sobie wybierać mape itp. a stan gry jest in lobby tak jakby była to zupełnie inna gra :/ o co z tym do cholery chodzi a jezeli chodzi o Ranked Match to prawie wszystko mi działa aa i czasem w tym "nie"rankingowym meczu wyskakuje mi takie cos " Unable join to session" albo "unable connection to session" i różne takie bzdety tylko troche o zmienionej treści ;/ jeden kolega mi powiedzial ze musze sciagnac wszystkie patche i je zainstalowac ale co do tego nie jestem za bardzo pewny przeciez wszystkie inne patche powinny byc zawarte w tym najnowszym nie prawda ? czekam na odpowiedz moze sie myle tongue.gif

podam jeszcze pare innych szczegółów ktore moga sie przydac w rozwiazaniu problemu: gdy mam liste wybierania serwerów i opcji dotyczacych ich wyszukiwania mam na dole w rogu napisane coś takiego :" Your NAT type is Strict. You may have problems finding matches and connecting to other players durning multiplayer games"

i jeszcze jak ktoś mi wysyła zaproszenie do gry to jak sie łącze to wtedy mi wyskakuje to "Unable connect to game to session"

Doczytałem w necie coś jeszcze

Multiplayer:

* Dodano funkcję sprawdzającą nasz NAT (”3 rodzaje NATu: Open, Moderate i Strict. Gdy masz Open to możesz grac z wszystkimi. Moderate nie może grać z Strict, natomiast Strict może grać tylko z Open”)

i ja mam chyba własnie ten Strict a co moge zrobic zeby miec Open albo Moderate?

Cytaty roku.^^

pojebany ten ich jenzyk ja bym sie jego chyba nie naluczyl
By Nabijacz xD

mam tam na boku 60% a wie ktos co bendzie jak bendzie 100% bo jakos mi szypko rosnie i niewiem czy to dobrze czy nanic to lvl rosnie czy jak ??

31515.gif

13891.jpg

31454.gif

Pomagam tylko na PW!

Usuwam wszystkie wiadomości nie związane z pomocą z mojej strony

Pozdrawiam. Cro$s

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...