Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :O Dzisiaj chciałbym poznć waszą opinię na temat dwóch telefonów.

Co lepiej wybrać ? LG K520 Czy SE W660i jakie są plusy minusy tych telefonów ? Doradzicie? pls :)

sygna7mn.png
Opublikowano

ja bym bral se bo lg to kupa ^^

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano

LG się szybko psują, ale jak masz na abonament to spoko, masz gwarancję, a jak sie umowa skończy, bierzesz nowy, a ten spraedajesz.

Ja bym wybrał lg bo ma więcej funkcji

ts-poland

Opublikowano

Ja bym wziął SE W660i :P Nie powiem ci dla czego, ale mi się podoba.

maybenow.png

Opublikowano

Na ten sam, dają ci duplikat.

W każdej sieci masz telefony objęte gwarancją na okres trwania umowy, są pewne warunki typu, że jak np. wgrasz innego softa to ci cofają, jeżeli celowo uszkodzisz, np gwożdźem wyświetlacz podźurawisz.

Ja osobiście mam Telefon w play-u, Samsunga L760, już dwa razy wymieniałem u nich, raz na początku coś było u nich z tymi softami (bo wziąłem telefon na początku istnienia play w polsce) i raz mi spadł na schodach i też wymienili, tylko wtedy jak mi spadł to nie mieli akurat tego modelu i dali mi zastępczy (fajnie bo był lepszy, SE K800i) a potem przysłali sms że mogę się zgłosić po swój.

Za tydzień przedłużam umowę, i wybiorę albo Samsung Avila (chyba raczej nie bo zraziłem się do samsungów po l760) LG Cookie albo KU990, jeszcze nie wiem, ale ogólnie polecam tą sieć, bo ma najtańsze rozmowy, neta, a jak przedłużasz to Super Bonusy, np ja dostanę:

1.500 minut miesięcznie do playa i na stacjonarne

2.Tańsze minuty

3.I tutaj mogę sobie wybrać, albo płacę niższy abonament niż wybieram (np. wybieram 45, a płacę 25) albo dostaję dodatkowe minuty do wszystkich sieci

4. Dostaję telefon po promocyjnej cenie

ts-poland

Opublikowano

Lg polecam bawiłem sie u kumpla fajny telefonik

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Osobiscie bym brał se.

Mam k800i.

Co do LG to nie prawda ze sie psuja.

Siostra ma, mama też i hulają.

Zależy do czego chcesz jak do muzy to SE seria Wallkmen.

Jeśli pomogłem daj 5*
Opublikowano

Wiesz, twoja mama i siostra nie są chyba zbyt hardcorowe i się im lg nie psują. ale niektórzy ludzie mają zainteresowania, takie jak asg, pintball itp.

Jak idę z kolegami na strzelankę paintballową to często po strzelance oni muszą wymieniać telefony, a najbardziej psują się lg, wystarczy że się rzucisz na ziemię z telefonem w kieszeni to już coś tam jest, chłopaki w zimie często mieli wymieniane bo jak się trochę śniegu dostało to już dupa

ts-poland