Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Castlecraft

DaGaXeR

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcecie taki serwer?

• Tak!
      5
    • Nie!
      2
  2. 2. Ma by? zakon Assasynów?

• Tak!
      5
    • Nie!
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam! Chciałbym was poinformować że tworze serwer RPG / Survival. Akcja będzie się toczyła na zamku ale naszła mnie jedna myśl, aby stworzyć ''Zakon Assasynów'' którzy mogliby być niewidzialni itp. Zamek będzie na około 200 x 200 bo więcej to .. za dużo raczej. Zakon będzie może 150 x 150. Co wy na to? Chodzi mi o wymiary zamku i zakonu oraz samego pomysłu serwera.

Edytowane przez DaGaXeR
Opublikowano

Swietny, rewelacyjny pomysl.Nareszcie cos innowacyjnego, a nie ciagle serwery z oklepanym miastem i "atrakcjami" .. Jestem absolutnie na tak Zakonowi Assasynów oraz temu serwerowi :) Tak samo jak przedmowca odrazu chce dojsc do Assasynów.

Opublikowano

I następny zbędny temat, chcesz to rób, nie chcesz nie rób. <_<

Oczywiście chodzi mi o ankiete, to jest przesada. Co jak ja będę głosował na nie? - Nie zrobisz?

Tak jak opisałeś czyli tok gry mi się bardzo podoba.

Opublikowano

Ja sie na to pisze !

Jestem dobry w pvp !

Na innych servach zabijam kamiennym mieczem cale diamentowe eq , wiec wiecie !

Odrazu chce do Assasynow

2402078843.png

I Love This!

<3

Opublikowano (edytowane)

Jazor, mam chęć na otworzenie serwera a nie wiedziałem czy taki pomysł wypali.. Nie kupie serwera by nikt nie grał, prawda? Zamek 20% gotowe

//Jeszcze dzisiaj chociażby chciałbym skończyć zwykły zamek - Ludzi którzy oferują pomoc (drobne rzeczy) Zapraszam na gg 10514279 (Mapke robimy na hamachi)

//Assaini prawie skończeni, jeszcze tylko kilka rzeczy oraz zamek zrobić.. Dla ciekawych projektu zapraszam 5.179.30.91 (hamachi: DaGaXeR)

Edytowane przez DaGaXeR
  • Dodaj nową pozycję...