Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lg Ks360 Czy Nintendo Ds

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wita

Już trochę uzbierałem kasiorki

Więc tak mam do wyboru :

LG KS360 (88 funtów )

lub

Nintendo DS (67 funtów )

musi mi być potrzebne : kontakt telefoniczny , gry , filmy,muzyka lecz w LG nie ma gier i nie wiem co wybrać :(

Dawajcie swoje decyzję

signature0a.png
Opublikowano

wydaję mi się że lg lepszy wybór

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

@up

prawda

kup nokie 5800

moj stary ma, normalnei do neta sie podlaczasz (do routera) i normalnie se wchodzisz w strnki, grasz, masz gry.

Opublikowano
Jak już to nie lepiej Ipod Toucha za 120 funciaków ??

lepiej to :D

Opublikowano

Na pewno nie bierz DS'a . Gówno . Weź sobie dobry telefon .

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

Nokia E51 jest fajna, kolega ma, mała, bezproblemowa i wogule.

Ma symbiana ale wcale się nie wiesza, spoko fonik.

Ale myślę że bym wybrał LG, jak nie ma gier to zainstalujesz, może zmienisz softa i wszystko pójdzie.

A to że się LG szybko psują to prawda, ale zależy jak go używasz, jak ostro po nim jeździsz to jasne że się zepsuje, a jak będziesz miał gwarancję jeszcze na tego LG to możesz szaleć, jak się gwarancja skończy sprzedać gdzieś i kupujesz innego fona

ts-poland

Opublikowano

Dobra, dobra ale on podal miedzy a miedzy.

Bierz LG, moja siora ma, mama i dziala.

LG to nie jest taka zła firma.

Mam tv, kino domowe i chula.

Ds ma słabą grafe i grywalność też znudzi Ci sie a telefon zawsze jest potrzebny.

Jezeli jusz chcesz konsole to zakup PSP.

Jeśli pomogłem daj 5*
Opublikowano

Hmm LG miałem ku250 i to była porażka. Nie miał połowy funkcji co miały SE,Nokie w tej cenie. Najbardziej dobijało mnie to że nie dało sie dać tapety na full screen. Jaka duża była, tyle wypełniała ekranu. Co do ks360 ma go mój kolega. Niby fura mp4 ale tylko bo przekonwertowaniu na słabą jakość. Strasznie słaby procesor ma ten telefon. Gry java działają na nim normalnie ale problemem jest to że trzeba w dziwnej pozycji go trzymać bo się nie przekręca obraz w java jak go otworzysz. Bez sensu jest też klawiatura qwerty jeżeli nie ma wifi. Do samych sms nie warto, a jak chcesz gadać na jakimś komunikatorze albo pisać na forum to potrzeba wifi bo sie nei wypłacisz za transfer... NDS Jest fajne dla ludzi co lubią mange i anime bo pełno jest gier w tym stylu :P Ja miałem psp i po tym jak zagrałem we wszyskie ciekawe tytuły poszła za 5 stów... Jak chcesz fajny telefon to polecam jakiegoś SPV,MDA,HTC z Windowsem Mobile. Jak kupisz telefon z procem 600mhz to spokojnie możesz oglądać filmy prosto z kompa bez konwertowania. Ścągasz normalnie odtwarzacz i jedziesz :P Można emulować game boy advance i wszystkie poprzednie a nawet play station 1. Ja osobiście używam smartphone z win m obile 6.0 ale chce sie przesiąść na jakiegos palmtopa.

My minions mwaahahahaha :>