Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy takie privy istnieją?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy są jeszcze takie privy jak za starych czasów? , bez żadnych sraczkowato - zielono złotych hwangów które dają 99999 absu na wszystko bez żadnego pierd***nego "eq smoka", nowych mobów i bez tych cholernych broni z kosmosu, moze być jedynie Tryton albo niebieska stal :), który także jest na PL, czy jest taki priv jak polski metin, tylko że łatwiejszy?? w koncu o to chodzi w privach :), jest np Tiveria, ale to jest serwer hard. Szukam i szukam ciągle takiego serweru, czy są jeszcze takie?

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

Nie ma takich serwerów i raczej nie będzie..

Dlaczego ?

Dlatego, że dla zapalonych metynczyków gra stała się nudna, szukają czegoś nowego, a serwery tylko ścigają się dodawaniem nowych map / mobów i bossów by owe serwy były bardziej popularne ;>

CX7Rrj.png

Opublikowano

Może cię zainteresuje FinaLongju zrobili reaktywacje serwera ale konta stare zostały.Ja wbiłem ponownie na ten serwer i powiem ze jest bardzo ciekawy, nie zdobywa sie tak łatwo kasy, bonów itp.

4566511400.png

Opublikowano (edytowane)

To lipa :/ ja ludzi nie rozumiem, jak chcą wyzwanie to niech grają na globalu jakimś a nie pierdolą się po privach i robią z nich drugie globale :/ . Może na hamachi ktoś ma taki serwer? Albo jest jakiś tut, jak samemu zrobić taki :D

@Popielnik

Tylko gdzie jest tam reje? ;D

@edit2

dobra już mam, ale schowana była ;)

Edytowane przez TechnoLogy
2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Opublikowano

O widze ze ktos lubi standardy a nie bronie mapy moby nowe epiki etc etc . ;D

co do tematu, chyba takiego juz nie ma a szkoda -.-

pzdr

Opublikowano (edytowane)

Polecam, polecam i jeszcze raz polecam :)

http://www.mpcforum.pl/topic/372974-tiveria-pl-dedyk/

Wybacz ale zobacz z innej strony na tiverie, teraz jest już nudna i "gra od nowa" nie ma najmniejszego sensu. Polecam wyraj, jest trudniejszy przy czym ciekawszy =). Jeżeli szukasz easy/4fun na dłuższą grę to takiego na chwilę obecną nie ma.

To jest ukryta treść, proszę

Ps.

Nie prosimy o serwery.

Edytowane przez Dropsen
148x2p.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...