Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ciekawe?

Marcin202

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taaa , pamietam jak jest tam taki dzial zeby spamu nie bylo i podajo linki do yt itd. i do tego filmu to byla cala dyskusja pozniej kochany last groszek wyjasnil cala sprawe...

Opublikowano

jezeli ktos jest zdesperowany/kafejka/biblioteka/zmiana ip itd i to zrobil niech potwierdzi to :D , mi sie zdaje ze nie bo rownie dobrze mogl bym tak kupic cos realnego

Opublikowano

Nie wygląda na to, że musiał oddać tą kase szczególnie że 20 dni temu nakręcił kolejny filmik z hackiem opierającym się o podobną zasadę działania.

http://www.youtube.com/watch?v=TdAuTf_561c&feature=mfu_in_order&list=UL

Moje życie się zmieniło odkąd mam IBot'a

serwerlagujezwalnajavep.jpg

Opublikowano

To nie jest żaden fake... Ten program "CyberGhost" jest do zmiany ip. Wykonał fake przelew. Nie zapłacił prawdziwych pieniędzy i zablokowali mu konto. Ten filmik już długo na yt jest...

A strona, z której wziął fałszywe dane to fakenamegenerator.com czy jakąś tak.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Wcale, że nie... a ip nie trzeba zmieniać(ale wtedy można mieć wjazd na chatę :D) Po prostu generuje fałszywy numer karty i jej pin. I to tyle, wysyła "przelew", bugpoint się domyśla ocb, każą mu zapłacić, a gdy on nie chce blokują mu konto.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

To działa i tak jak już wyżej napisałem jesli chciał dac dalej to musiał zaplacic za to uridium , nie chciał zblokowali mu konto.

Pozatym to nie jest żaden hack , czit itd... To tylko fake numer karty i zmiana ip

Opublikowano

W dziale metina gdzieś o tym było. Jest to stary sposób i działać zawsze będzie tylko, że trzeba wygenerować te fałszywe dane i zmienić ip, bo można oberwać za to.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

choinka niby jak to zrobiłeś skoro strona fakerscript to wirus? :) a z innych stron falszywe dane nie działają ;) proszę bardzo napisz do mnie na gadu 38223575 podam ci pasy na jakieś noob konto zrobisz tam 1mln uri

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...